Capitalmind

Profiel

Bedrijfsinformatie

Capitalmind is een onafhankelijk corporate finance kantoor. Sinds 1999 adviseert Capitalmind in binnen- en buitenland middelgrote en grote ondernemingen op het gebied van fusies en overnames (financiële) strategie en zakelijke financieringen. Capitalmind heeft een rijke ervaring en referenties in diverse branches ook internationaal. Met 12 ervaren adviseurs is Capitalmind één van de grootste onafhankelijke kantoren in Nederland.

 

Voor Capitalmind zijn kennis en ervaring zorgvuldige communicatie en persoonlijke betrokkenheid de pijlers onder een gedegen plan van aanpak. Een plan waar ondernemers hun toekomst op kunnen bouwen. Uitgangspunt is dat een succesvolle onderneming altijd wordt gekenmerkt door gezonde cijfers én de gedrevenheid van de ondernemer en zijn team. Onze adviestrajecten kenmerken zich door onze pragmatische aanpak waarbij we complexe trajecten onderverdelen in overzichtelijke en hanteerbare delen.

 

Capitalmind is lid van:

  • het internationale partnership Mergers Alliance (exclusief voor de Benelux)
  • de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP)
  • Dutch Corporate Finance Association (DCFA) 
  • Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV)


Als een van de grootste onafhankelijke corporate finance kantoren van Nederland biedt Capitalmind een student de kans om praktijkervaring op te doen op het gebied van fusies &: overnames.


Doordat de student wordt ingezet bij een aantal lopende projecten en tevens actief betrokken wordt bij het vervaardigen van markt analyses met analisten krijgt de student een kijkje in de keuken van het corporate finance vak.


Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in onderling overleg na de meeloopstage een afstudeerstage te starten.