Fijzel

Profiel

Bedrijfsinformatie

Jezelf kunnen zijn is waar we voor staan. Zodat jij het beste uit jezelf en uit je ontwikkeling haalt, terwijl jij werkt aan onze openbare ruimte. Dat vinden wij namelijk ook belangrijk; samen met onze overheden of bedrijfsleven het Nederlandse landschap en infrastructuur steeds een beetje beter maken. Dat doen we door hen, als onafhankelijk project-consultancy en detacheringsbureau, te ondersteunen met interim-managers, strategisch inkoopmanagement of als broker.


Het maakt ons dan ook niet uit hoeveel kennis of ervaring je al hebt; zolang jij maar jezelf kunt zijn bij onze opdrachtgevers en met plezier naar je werk gaat. Dat je doet wat je graag wil. Want als je dat doet, dan kun jij je ook onderscheiden. En daar willen we jou mee helpen. Door een baan te zoeken die bij jou past, qua uitdaging, aantal uren, ervaring, dienstverband, reistijd of wat jij wil. En met oog voor je privésituatie, want we weten dat dat ook een belangrijk onderdeel is van goed in je vel zitten.


Wat we daarvoor terugkrijgen? Een optimale match tussen jou, ons en onze opdrachtgevers; een langdurig partnership en een langdurige plaatsing. Zodat we samen kunnen werken aan onze openbare ruimte en jij aan jouw carrière. Altijd met persoonlijke aandacht en op basis van wederzijds vertrouwen. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste baan voor jou hebben en jij met de dingen bezighoudt waar jij gelukkig van wordt.


Uiteindelijk kun je zo altijd op meer rekenen. Meer passende projecten, meer oplossingen, meer uitdagingen. Maar ook meer plezier en meer ambities. Want als je jezelf kunt zijn, kun je meer!