Holland Capital

Profiel

Bedrijfsinformatie

Meewerken aan investeringstrajecten en zoeken naar nieuwe investeringskansen: als Junior Investment Analist bij Holland Venture heb je er dagelijks mee te maken. Ben je ambitieus en wil je een sneak preview op het gebied van Private Equity en Venture Capital? Lees dan snel verder.

 

Holland Capital is één van de oudste participatiemaatschappijen in Nederland en bestaat al sinds 1981. Lang voordat jij geboren werd dus! Maar wees niet bang voor oude grijze koppen ons hechte team bestaat uit 12 jonge ondernemende en proactieve professionals die hard werken maar daarnaast ook regelmatig leuke dingen doen. Zo sluiten we de week altijd af met een borrel bij onze stamkroeg DOK en laat onze personal trainer ons twee keer per week alle hoeken van de gym zien! 


Het investeringsteam waar jij onderdeel van wordt evalueert onder andere investeringsmogelijkheden voert onderhandelingen over de voorwaarden van een deal en ondersteunt de bedrijven waarin we investeren bij het realiseren van hun doelstellingen. Sinds onze oprichting hebben we al meer dan 130 investeringen gedaan waarbij we ons richten op groeiende Nederlandse ondernemingen op het gebied van Healthcare en Technology.