Nedap
Nedap

Ervaringen

Werknemer
Marjan Nelis | 18-01-2019
Iedereen is bereid je te helpen, maar je moet er wel zelf om vragen

“Nedap University was precies wat ik zocht; ik wilde graag software developer worden, maar had met mijn studie Applied Mathematics niet de juiste kennis hiervoor. Met de colleges en opdrachten vanuit dit opleidingsprogramma leer ik de theoretische basis, en de toepassing kan ik direct terug zien in de praktijk. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd in korte tijd. Ik ben nu op de helft van Nedap University en kan al meewerken aan de 'echte' code. Iets wat ik vooraf niet had kunnen voorstellen.

Bij Nedap draait het allemaal om eigen initiatief en doen, wat resulteert in een hele prettige, open werkomgeving vol gedreven en betrokken mensen. Vanaf dag één was ik lid van het software team van de marktgroep Security Management en kon ik zelf inrichting geven aan mijn ontwikkeling. Iedereen is meer dan bereid je te helpen, maar je moet er wel om vragen.”
 
Werknemer
Dennis Mueller | 18-01-2019
Wat jij doet tijdens het afstuderen heeft écht impact

“Afstuderen bij Nedap is eigenlijk geen afstuderen. Je bent namelijk direct bezig met het bijdragen aan de bestaande oplossingen die binnen Nedap zijn met je eigen inkijk en mening hierover. Je voelt je gelijk verantwoordelijk voor je onderzoek en is het aan jezelf hier het beste van te maken. Iedereen is erg vooruitstrevend en de goede ideeën die je hebt krijgen snel draagvlak binnen je afdeling om zo na je afstuderen ook meegenomen te worden in de bestaande producten. Het is een cultuur die bij je moet passen, maar zelf had ik geen betere afstudeerplek kunnen vinden!”
 
Werknemer
Steven Heijs | 18-01-2019
Een unieke combinatie tussen een start-up en multinational

“Nedap is de perfecte combinatie tussen start-up en beursgenoteerde multinational. Als talent bij Nedap wordt er van je verwacht dat je als ondernemer denkt en handelt. Je bent meteen zelf verantwoordelijk voor je eigen projecten en krijgt ook de vrijheid om deze tot een succes te maken. Dit gaat zelfs zover dat je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je vrij neemt! Tegelijkertijd kun je bij Nedap meeliften op de voorzieningen en kennis die horen bij een gerenommeerd bedrijf dat wereldwijd sterkte marktposities bezet. Deze combinatie zorgt ervoor dat je vanaf je eerste werkdag een hele steile leercurve hebt en daardoor nog meer kan gaan bijdragen aan het succes van Nedap.” 
 
Iedereen is bereid je te helpen, maar je moet er wel zelf om vragen
Marjan Nelis | 10-09-2018
“Nedap University was precies wat ik zocht; ik wilde graag software developer worden, maar had met mijn studie Applied Mathematics niet de juiste kennis hiervoor. Met de colleges en opdrachten vanuit dit opleidingsprogramma leer ik de theoretische basis, en de toepassing kan ik direct terug zien in de
praktijk. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd in korte tijd. Ik ben nu op de helft van Nedap University en kan al meewerken aan de echte code. Iets wat ik vooraf niet had kunnen voorstellen. Bij Nedap draait het allemaal om eigen initiatief en doen, wat resulteert in een hele prettige, open werkomgeving vol gedreven en betrokken mensen. Vanaf dag één was ik lid van het software team van
de marktgroep Security Management en kon ik zelf inrichting geven aan mijn ontwikkeling. Iedereen is meer dan bereid je te helpen, maar je moet er wel om vragen.”
Wat jij doet tijdens het afstuderen heeft écht impact
Dennis Mueller | 10-09-2018
“Afstuderen bij Nedap is eigenlijk geen afstuderen. Je bent namelijk direct bezig met het bijdragen aan de
bestaande oplossingen die binnen Nedap zijn met je eigen inkijk en mening hierover. Je voelt je gelijk
verantwoordelijk voor je onderzoek en is het aan jezelf hier het beste van te maken. Iedereen is erg
vooruitstrevend en de goede ideeën die je hebt krijgen snel draagvlak binnen je afdeling om zo na je
afstuderen ook meegenomen te worden in de bestaande producten. Het is een cultuur die bij je moet
passen, maar zelf had ik geen betere afstudeerplek kunnen vinden!”
Bekijk vacatures