Nestlé Nederland
Nestlé Nederland

Ervaringen

Mijn Stage bij Nestlé Nederland
01-03-2019
Tijdens m’n stage heb ik heel veel geleerd over hoe het is om te werken bij een groot bedrijf en hoe je zorgt dat je goed functioneert binnen een team. Ook heb ik veel geleerd wat betreft werken met powerpoint en excel en hoe je goed moet plannen. Al met al was het heel leerzaam.
Mijn Stage bij Nestlé Nederland
Martijn | 29-01-2019
Een meewerkstage met ruimte voor een afstudeeropdracht (1 dag per week). Een enthousiast team en een omgeving waar veel handvatten worden geboden om te leren en te ervaren. Genoeg mogelijkheden voor en steile leercurve en leuke activiteiten zowel binnen het team als de groep stagairs.
Mijn Stage bij Nestlé Nederland
06-08-2018
De stage bij de afdeling Confectionery is een leuke en afwisselende stage. Het is een fijn team waar je open wordt ontvangen. De werkzaamheden zijn goed te doen en er is veel ondersteuning waar nodig. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Nestlé, maar ik kwam erachter dat de organisatie voor mij te groot is en er voor mij persoonlijk er niet genoeg een hands on approach was. Je bent vaak aan het managen in plaats van zelf iets aan het doen.
Mijn Stage bij Nestlé Nederland
Jan | 07-02-2018
Ik heb een uitdagende meewerkstage mogen lopen bij het grote bedrijf Nestle. De stage was nieuw en ook mijn begeleider was nieuw op zijn plek dus in het begin moesten wij beiden de divisie Culinary leren kennen. Dit zorgde ervoor dat ik veel verschillende analyses heb moeten maken in een korte tijd en vrij snel up and running was. Iedere dag weer extra taken en gelukkig was men ook tevreden over mijn prestaties. Dit resulteerde half Oktober al in de vraag of ik wat langer wilde blijven en nu ben ik sinds 1 Februari vast in dienst voor 16 uur per week
Mijn Stage bij Nestlé Nederland
25-10-2016
Tijdens deze stage heb ik bij heel veel processen mee mogen kijken. Zo heb ik bij een product ontwikkeling mogen kijken (en helpen) en heb ik het grootste deel van de advertenties van de nutritionafdeling verzorgd in samenwerking met het design bureau. Tijdens deze stage heb je de mogelijkheid om je stage zelf vorm te geven, maar je moet hier wel zelf achteraan gaan. Vaak is het helemaal geen probleem als je ergens bij wilt helpen of ergens iets meer over wilt leren. Ook is de sfeer binnen het bedrijf heel fijn. Je hebt verantwoordelijkheid over sommige projecten, dus je moet er wel voor zorgen dat dit in goede banen geleid wordt. Je voegt dus echt wat toe aan de afdeling!
Learning & Development stagiaire
Kim | 17-10-2016
Hi! Ik ben Kim en sinds begin september ben ik Learning & Development stagiaire bij Nestlé. Tijdens mijn master Management of Learning ben ik op zoek gegaan naar een gerelateerde stage en met goede begeleiding van Integrand heb ik deze stage gevonden. Vanaf het begin kreeg ik al veel eigen verantwoordelijkheid en ik word betrokken bij allerlei projecten en lopende zaken. Een voorbeeld hiervan is het career path development project, waarbij ik in kaart breng welke stappen je kunt maken binnen de organisatie om je als medewerker verder te ontwikkelen. Andere dingen waar ik me dagelijks mee bezighoud zijn: trainingen organiseren en evalueren, nieuwe trainingen opzetten en talent management ondersteunen.

Mijn stage is dus op de Human Resource afdeling, maar er zijn heel veel verschillende stages op diverse afdelingen, bijvoorbeeld marketing, sales of operations. Daardoor zal er altijd een stage zijn die bij jou past! Nestlé heeft een open en informele cultuur, waardoor je iedereen gemakkelijk kunt benaderen met een vraag of idee. Daarnaast hebben we een hechte stagiaire community, waarbij we wekelijks met alle stagiaires samen lunchen. Ook is er elke maand een stagiaire case, waardoor je ook veel over andere afdelingen leert en we hebben sociale activiteiten zoals diners en borrels. Er is meestal ruimte voor een (kleine) studie-gerelateerde opdracht, maar het is vooral een stage waarbij je onderdeel van het team uitmaakt en een goed beeld krijgt van hoe het er nu echt binnen een FMCG bedrijf aan toe gaat!
 
Mijn Stage bij Nestlé Nederland
05-09-2016
De afgelopen zes maanden heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen van Nestlé, ik mocht opdrachten zelf uitvoeren daardoor was ik in staat om met mijn theoretische achtergrond nieuwe inzichten in te brengen. De begeleiding die ik de afgelopen zes maanden heb gekregen was goed, er was een wekelijkse een one-to one sessie waar ik feedback kreeg op de opdrachten die ik had afgerond. Ik ben blij hoe deze stage heeft bijgedragen aan mijn kennis in de praktijk, mijn bijdrage aan Smaaklessen en hoe deze stage heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk vacatures