Ormit
Ormit

Profiel

Bedrijfsinformatie

Over ORMIT

Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt tot nu toe al veel bereikt en een mooie studie afgerond. Maar hoe ga je nu het verschil maken in je werk? Die mooie studie en cv geven je toegang tot een bepaalde functie, het succes daarna hangt af van andere zaken. Kwaliteiten als persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht. 


Door een optimale match tussen jouw talent en een daarbij passende context haal je het maximale uit jezelf en je carrière. En dan bedoelen wij niet direct de hoogste positie of het hoogste salaris, maar het maximale uit wie jij bent, wat jou drijft en gelukkig maakt. In de ruim twintig jaar dat wij met high potentials werken, merken wij steeds weer dat een optimale match tussen persoon, functie en het bedrijf daarvoor essentieel is. Jouw talent kan pas echt schitteren als het tot zijn recht komt in de juiste omgeving.

Veel meer dan een traineeship

Vraag leiders hoe ze het vak leidinggeven hebben geleerd en ze zullen zeggen: in de praktijk. Door dat wat je tegenkomt in het leven en in het werk en daarop te reflecteren en van te leren. Het ORMIT Traineeship gaat je precies dát brengen. Een traineeship van ORMIT werkt als een snelkookpan: de projecten die je uitvoert stretchen je en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Omdat je verschillende opdrachten uitvoert bij een of meerdere organisaties, ervaar je welke rol en omgeving het beste bij jou past.