Randstad Groep Nederland BV
Randstad Groep Nederland BV

Ervaringen

Mijn Stage bij Randstad
Stagiar | 27-05-2019
Mijn stage opdracht was gecombineerd met mijn afstudeeropdracht. We hadden voor de tijd goede afspraken gemaakt waardoor ik goed met mijn onderzoek bezig kon en daarnaast mijn taken had bij Randstad. Daar was een duidelijk scheiding in en dat is iets wat ik als heel prettig heb ervaren. De mensen bij Randstad zijn daarnaast erg behulpzaam.
Een grote, internationale organisatie, gedrenkt in Hollandse nuchterheid
Carmen Sep | 10-09-2018
"Een grote, internationale organisatie, gedrenkt in Hollandse nuchterheid. Dat was de eerste indruk die Randstad bij me achterliet. De keuze werd uiteindelijk makkelijk gemaakt door de mensen die ik ontmoette. Ambitie, enthousiasme en gedrevenheid leken bij elke Randstad-medewerker door de aderen te stromen. Tijdens de business course werd al duidelijk dat hard werken gepaard gaat met borrels, een jaarlijkse skitrip en nog veel meer gezelligheid. Dat klonk mij als Brabantse als muziek in de oren! De vrijheid om te ondernemen binnen zo’n grote organisatie, de dynamiek van het alledaagse werk en de diversiteit aan bedrijven en mensen die je tijdens je carrière leert kennen, maakt Randstad een topbedrijf om voor te werken!"
De Business Course
Annieck Snijders | 10-09-2018
"De drie dagen van de Business Course zijn letterlijk voorbij gevlogen want ik heb iedere minuut kunnen lachen en daarbij nog het uiterste uit mezelf kunnen halen.  Je wordt elk moment van de dag door jezelf, je teamgenoten, je coach en je hulplijnen uitgedaagd om te denken in mogelijkheden en creatieve ideeën. Je hebt vanaf moment één allemaal hetzelfde doel en dat is zo veel mogelijk van elkaar leren.  Openstaan voor elkaars ideeën, tips en elkaar motiveren zijn aspecten waar je constant mee in aanraking komt.  Je krijgt inzicht in de processen van de verschillende labels binnen Randstad. Ook spreek je veel managers en directeuren en krijg je echt de kans om jezelf te laten zien. Wie ben jij, waarin maak jij het verschil en waar word jij nu echt enthousiast van? In die drie dagen komt er veel informatie op je af maar je leert jezelf  en Randstad ook veel beter kennen.  Na die drie dagen was ik ervan overtuigd dat Randstad de organisatie was waar ik voor wilde gaan werken. Want wie wil nu niet werkzaam zijn in een organisatie waarin de mens centraal staat en waarin de focus ligt op het ontwikkelen van je competenties en je talenten? Zodat je kunt worden wie je bent! Na de Business Course heb ik de laatste rondes succesvol afgerond en begin ik in september met veel enthousiasme als management trainee bij Randstad Zorg in Amsterdam!" 
De keuze voor een eerste werkgever is geen makkelijke
Frank van Bussel | 10-09-2018
" Waar liggen mijn talenten? Welke branche past bij mij? Waar wil ik over vijf jaar zijn? Er is keuze te over en het is soms moeilijk om door alle promotie heen te prikken. Voor mij persoonlijk heeft de Business Course van Randstad de doorslag gegeven om voor Randstad te kiezen. Je wordt gedurende de Business Course begeleid door een trainee en je ontmoet ook vele andere trainees. Ik werd erg enthousiast door hun verhalen: voor mij was duidelijk dat Randstad een organisatie is die je op de proef zal stellen en waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Inmiddels ben ik een halfjaar aan de slag. Ik ervaar Randstad als een organisatie die zijn mensen uitdaagt en waar de lijntjes omhoog kort zijn. Kortom, als een organisatie die je carrière lanceert."
Bekijk vacatures