Rijk Zwaan
Rijk Zwaan

Profiel

Bedrijfsinformatie

Bij ons familiebedrijf staan mensen centraal

Dagelijks zetten we ons met veel plezier in voor de ontwikkeling van gezonde en aantrekkelijke groenterassen. De zaden daarvan verkopen we wereldwijd aan telers.

Ons doel

Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is motiverend en informeel. Onze collega’s werken graag samen en zijn ondernemend, loyaal, gemotiveerd en betrokken. Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn Rijk Zwaan'.

Sharing a healthy future

We streven naar de hoogste kwaliteit zaden en investeren continu in onderzoek en ontwikkeling. Dit zorgt voor een gezonde onderneming. Rijk Zwaan behoort tot de top 4 bedrijven op de wereldwijde markt van groentezaden met een omzet van 500+ miljoen. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die onze positie met zich meebrengt. Samen met onze partners willen we actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over werken bij Rijk Zwaan? Kijk dan op www.rijkzwaancareers.com of volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram