A.T. Kearney is één van de vier wereldwijd opererende Strategy Consultants, met een leidende positie op het vlak waar strategie en operations elkaar raken. Sinds 1926 helpen we onze opdrachtgevers in het nemen van de beste beslissingen voor hun organisatie. We creëren samen met hen het draagvlak voor een besluit. Dit is wat ieder van ons binnen A.T. Kearney drijft, want de kracht van een uitmuntende analyse groeit, wanneer iedereen hem in een organisatie omarmt. 

Onze consultants 
Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten. Werken bij A.T. Kearney betekent deel uitmaken van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s. 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal 
Hoe daag ik mezelf uit om al mijn talent te ontwikkelen? Deze vraag staat bij A.T. Kearney centraal en is de leidraad voor een intensieve persoonlijke en professionele ontwikkeling die je samen met je peers en mentor vormgeeft. A.T. Kearney’s internationaal opleidingsprogramma is toonaangevend in de sector, waardoor je verzekerd bent van een steile leercurve. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een MBA te doen aan een top business school. 

Internationale ervaring 
Wij bieden je een internationale werkomgeving en een hechte teamstructuur die je in staat stellen in veel verschillende landen – binnen en buiten Europa - multiculturele teamervaring op te doen. Wanneer je zo’n twee jaar in dienst bent, heb je de mogelijkheid om een transfer aan te vragen naar één van onze andere kantoren wereldwijd. Je besluit dan om te gaan werken in industrieën die typisch Amerikaans, Europees of Aziatisch zijn - om zo je horizon verbreden. 

Onze verwachting van jou 
Doordat je samen met anderen in projectteams werkt aan complexe problemen, wordt je continu uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We verwachten van jou dat je excellente analytische vaardigheden combineert met initiatief, doortastendheid en gevoel voor menselijke verhoudingen.

Meer informatie