Evenement bewaren
01-12-2022
Location Piet Mondriaanlaan 26,3812 GV,Amersfoort, Nederland
De inschrijving is gesloten
Contact
Arcadis

Arcadis Inhousedagen 1 & 2 december

Arcadis opent haar deuren, ben jij erbij?

Wil jij met je eigen ogen bekijken hoe het eraan toe gaat binnen onze kantoormuren? Kom dan naar de Inhousedagen van Arcadis op 1 & 2 december. We vertellen je meer over hoe het werken bij Arcadis is, wat we allemaal doen en wie wij zijn. Je krijgt de kans om kennis te maken met Arcadianen en ze het hemd van het lijf te vragen.


De inhousedagen zullen beginnen met presentaties en speeddates op donderdagochtend. Vervolgens zullen we de VU campus bezoeken, waar we vanuit Arcadis al jarenlang betrokken zijn bij diverse projecten. Tijdens het projectbezoek zullen een aantal Arcadianen en medewerkers van de VU een rondleiding geven. Het avondprogramma zal bestaan uit een diner en een borrel, waarna we overnachten in Amersfoort. Op vrijdag wordt er in groepjes aan een case over de VU campus gewerkt. De inhousedagen worden afgesloten met de teampresentatie en een lunch. Deze anderhalve dag is geheel verzorgd en inclusief overnachting.

Kortom, een divers programma en een ultieme kans om meer te weten te komen over Arcadis, haar medewerkers, haar projecten én haar bedrijfscultuur! Het complete programma begint op donderdag 1 december 9:00 uur en duurt tot vrijdag 2 december 13:30 uur.


Wanneer kom je in aanmerking voor de inhousedag?

Om deel te nemen aan de inhousedag, dien je een voor onze organisatie passende studieachtergrond te hebben. Daarnaast bevind jij je in de laatste fase van je studie (hbo of wo master). Heb jij net je studie afgerond dan ben je ook van harte welkom! Verder is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.  Maar vooral: je bent enthousiast en je wil graag meer te weten komen over Arcadis!


Enthousiast geworden?

Je kunt je aanmelden voor de inhousedagen door op deze pagina op ‘Register Now’ te klikken. Hier laat jij je CV en gegevens achter. Je kunt je aanmelden tot vrijdag 11 november 12:00 en uiterlijk dinsdag 15 november laten we weten of je erbij bent. 

Let op: er is plek voor 25 studenten.