Evenement bewaren
06-05-2021
Nog 12 dagen om je aan te melden
Contact
Integrand Nederland

City Competition

De Consultancy wedstrijd van Integrand met Sanofi!

Over City Competition

Tijdens City Competition zullen verschillende teams van studenten het tegen elkaar opnemen tijdens een Case. Je komt samen in een team met studenten uit dezelfde studiestad (Amsterdam, Utrecht of Leiden) maar met verschillende academische achtergronden. Tijdens het evenement krijgt je de kans om jouw kernwaarden en werkwijze te laten terwijl je het bedrijf goed leert kennen. Door de nauwe en informele samenwerking tussen bedrijf en student ontstaat er een persoonlijk beeld jou als student.


Over Sanofi

Sanofi is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich bezig houdt met het voorkomen, behandelen en genezen van ziektes en aandoeningen gedurende je leven. Patiënten inspireren ons te blijven innoveren. We zetten ons dagelijks in om door middel van samenwerkingen met artsen, onderzoekers en patiënten innovaties mogelijk te maken en daarmee zorg op maat te bieden. Met het produceren van vaccins en medicijnen voor onder meer chronische en zeldzame ziekten, willen we hoop en verlichting bieden. Sanofi heeft de ambitie om wereldwijd een duurzame partner te zijn in de gezondheidszorg, waarbij we uitgaan van de behoeften van patiënten. 

Ruim 100.000 medewerkers in meer dan 100 landen zetten zich dagelijks in om zorgoplossingen op basis van wetenschappelijke innovatie te bieden. De producten van Sanofi zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen.

Met een breed portfolio aan middelen helpen we zowel de kleine groepen patienten die te maken krijgen met een zeldzame ziekte als miljoenen mensen met langdurige chronische aandoeningen.  Bij Sanofi werken we in verschillende Business Units: Sanofi Genzyme, Sanofi Pasteur, General Medicines en Consumer Healthcare. 

Het event vindt plaats op 6 mei in de ochtend en 7 mei in de middag.

Het voorlopige programma is als volgt:

6 mei

09:00 - 09:15 Introductie (welkom + voorstelrondje)

09:15 - 09:45 Bedrijfspresentatie van General Manager

09:45 - 10:00 Presentatie Diabetes door Medical Advisor

10.00 - 10.15 Case uitleg + vragen

10:15 - 13:00 Ronde 1 (case uitwerken)

7 mei

13:00 - 16:00 Ronde 2 (case uitwerken)

16:00 - 17:00 Case presentaties

17:00 - 17:30 Feedback Sanofi + externe jury en uitroepen winnaar

17.30 - 17.35 Afsluiting

Met een team van vijf studenten neem ga je gedurende twee dagen werken aan een case geleverd door Sanofi waarbij je het opneemt tegen andere teams uit andere studentensteden. Dit evenement is voor alle studierichtingen. Bij deelname aan het event ontvang je een Hoodie en wordt ontbijt en lunch verzorgd gedurende deze dagen.

Info case

Ben jij creatief, innovatief en wil jij de gezondheidszorg verbeteren? Neem dan deel aan de Sanofi-Integrand City Competition and vindt samen met je team een digitale en technische oplossing die accuut verandering teweegbrengt, out-of-the-box en innovatief is. Maar bovendien een oplossing is die de levens van patienten en of zorg professionals positief zal veranderen. Je zal meer horen over het ziekte gebied nadat je bent geselecteerd voor het evenement. Gedurende de competitie zal je de kans krijgen om jezelf op de kaart te zetten, te leren over het bedrijf Sanofi en je zal verschillende mensen ontmoeten met verschillende functies en verantwoordelijkheden.