Evenement bewaren
27-01-2022
Thomas R. Malthusstraat 5, 1066 JR Amsterdam
Nog 47 dagen om je aan te melden
Contact
Integrand Nederland

City Competition 2022

De Consultancy wedstrijd van Integrand tussen Amsterdam, Leiden en Rotterdam met PWC!

Over City Competition

Tijdens City Competition zullen verschillende teams van studenten het tegen elkaar opnemen tijdens een Case aangeleverd door PwC. Je komt samen in een team met studenten uit dezelfde studiestad (Amsterdam, Rotterdam of Leiden) maar met verschillende academische achtergronden. Tijdens het evenement krijgt je de kans om jouw kernwaarden en werkwijze te laten terwijl je het bedrijf goed leert kennen. Door de nauwe en informele samenwerking tussen bedrijf en student ontstaat er een persoonlijk beeld jou als student.


Over PwC

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. PwC wilt dat hun dienstverlening bijdraagt aan het bouwen en vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. Zij willen daarmee waarde toevoegen aan hun klanten, de mensen en de maatschappij. Dat is hun purpose en de toetssteen voor alles wat PwC doet of wilt gaan doen.

Het event vindt plaats op 27 januari 2022 vanaf 12u30 - 18u op het PwC kantoor in Amsterdam.

De teams van circa 5 studenten zullen elke ronde tegenover een ander team komen te staan. Elk tweetal teams wordt ingedeeld bij een begeleider. Iedere begeleider behandeld zijn eigen case waarna de teams het tegen elkaar op zullen nemen door met een zo goed mogelijke oplossing te komen voor het dilemma.

Na de hand zal een netwerkborrel plaatsvinden waar de mogelijkheid is om na te praten met de werknemers van PwC.

Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt.