Evenement bewaren
26-11-2021
Parkhaven 20, 3016GM
Nog 25 dagen om je aan te melden
Contact
Integrand Rotterdam

Future in Finance 2021

Hét evenement voor finance studenten die geïnteresseerd zijn in de M&A sector!

Ben jij een economische WO student met interesse in M&A? Wil jij de sfeer proeven van diverse M&A bedrijven en inzicht krijgen in wat het inhoudt om bij een M&A bedrijf te werken? Meld je dan aan voor de eerste editie van het Future in Finance evenement dat op vrijdag 26 november 2021 zal plaatsvinden in de Euromast!

Binnenkort wordt bekend gemaakte welke bedrijven meedoen met Future in Finance, dus houd onze website en socials in de gaten.

De Euromast zal zijn deuren om 10:30 openen, waarna het programma om 11:00 uur begint. Na de kick off zal elk bedrijf een bedrijfspresentatie geven. Eenmaal weer bijgekomen van alle informatie staan er speeddate rondes op het programma. Bij dit onderdeel zal je verdeeld over drie rondes langsgaan bij elk bedrijf. Het contact in kleine groepjes zorgt voor een persoonlijke sfeer! 

Nadat je de bedrijven wat beter hebt leren kennen, zullen de groepjes voor de case bekend gemaakt worden en zal er uitleg gegeven worden over de case waar je aan gaat werken. Dit alles kun je vervolgens tijdens een lange lunch laten bezinken. Hierna zal je met jouw groepje aan de slag gaan om een probleem op te lossen voor het bedrijf. Ieder groepje presenteert zijn eigen oplossing in een korte pitch. De beste groepjes krijgen een mooie prijs uitgereikt! Als laatste is de dag niet compleet zonder een afsluitende borrel met een adembenemend uitzicht op heel Rotterdam en krijgt iedere deelnemer bij vertrek een leuk goodiespakket mee!

Na inschrijving word je via de mail op de hoogte gehouden van jouw persoonlijke programma en exacte tijden. Houd in ieder geval van 11:00 tot 17.00 vrij.

Studierichting: Alle finance studenten zijn welkom!

Studiefase: WO Bachelor 3, (pre) master of afgestudeerd.

Locatie: De Euromast

Voor vragen kun je contact opnemen met de Integrand vestiging Rotterdam via: rotterdam@integrand.nl