Achmea
Inhousedag Achmea Traineeships
Hallo toekomstige Trainee, ben jij de toekomst een stap voor?
15-04-2020
Nog 33 dagen om je aan te melden
Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn
Contact

Hallo toekomstige Trainee, ben jij de toekomst een stap voor?

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Complexe vraagstukken. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren kruis en ruim 13.500 medewerkers in Nederland zijn we niet allen de grootste maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen. Kortom een uitdagende werkomgeving met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarbij vormen de Achmea Management Traineeships (Management, Financieel en IT) een uitstekende start van een veelbelovende carrière. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid zodat je ook écht verschil kunt maken: binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Iets voor jou?

Kom naar de Achmea Inhousedag voor Traineeships!

Tijdens de Inhousedag krijg je de mogelijkheid om bij ons een kijkje in de keuken te nemen. Je maakt kennis met de impact die wij hebben op het dagelijks leven van onze klanten. Wellicht ben jijzelf ook wel bij ons verzekerd?

Daarnaast krijg je de kans om Trainees te spreken en te ontdekken hoe het nou echt is om bij Achmea aan de slag te gaan. Een mooie mogelijkheid om te ervaren hoe het is om bij ons te werken!

Iedereen is welkom!

Zit jij in je derde jaar van je bachelor of ben je bezig met je master? Dan is deze Inhousedag iets voor jou. Bij de start van het Traineeship vragen wij in ieder geval een afgeronde master:

  • Management Traineeship: geen specifieke studierichting.
  • Financieel Management Traineeship: financiële studierichting, bijvoorbeeld Finance, Financial Management, Accountancy, Control etc.
  • IT Management Traineeship: geen specifieke studierichting, affiniteit met IT is wel fijn.

Programma:

10:00 uur - Welkom! Op onze bosrijke Campus in Apeldoorn

  • Workshop: ‘Wat zoek jij in een werkgever?’ Tijdens deze workshop sta je stil bij wat jij belangrijk vind in een werkgever en je eerste baan.
  • Interactieve Business Presentatie: ‘ Past Achmea bij jou?: Tijdens deze presentatie testen wij alvast jouw kennis over Achmea en vertellen we je meer over onze Trainee hips.

13:00 uur – Lunch! Met Trainees

  • Persoonlijke ontwikkelverhaal van een Achmeaan. Hoe kan je je ontwikkelen tot manager bij Achmea?
  • Onder begeleiding van Trainees aan de slag met een echt Achmea-vraagstuk. Wat adviseer jij Achmea?

17:00 uur – Borrel & Buffet! Met Trainees

  • Borrel & Buffet met Trainees

18:30 uur – Afsluiting

Voor vragen kun je contact opnemen met de Inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.