Evenement bewaren
02-11-2021
Nog 8 dagen om je aan te melden
Contact
Alliander

Inhousedag Alliander 2021

Ruimte voor jouw energie

Alliander werkt aan de grootste uitdaging van onze eeuw: de energietransitie. Het is aan ons om de energienetten klaar te maken voor deze nieuwe wereld. Windmolens, zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen: allemaal hebben ze invloed op ons elektriciteits- en gasnet. Alliander speelt een cruciale rol in de overgang naar een duurzame energievoorziening. En heel Nederland kijkt met ons mee.

 

Dus voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren wij het energienet. Dagelijks houden wij ons bezig met het onderhouden en aanleggen van kabels en leidingen, maar ook met het kijken naar de toekomst van ons energienet door het bedenken en realiseren van technisch slimme oplossingen. Hier een greep aan projecten waar jij aan mee kan werken: het analyseren van data om toekomstige storingen in ons net te voorspellen, het onderzoeken of waterstof door onze infrastructuur kan vloeien of het opstellen van een prognose over wat het energieverbruik op klantniveau in 2050 gaat zijn. Samen met ruim 7.000 collega’s zorgen we ervoor dat het licht brandt, de huizen warm zijn en de bedrijven draaien.

 

Op dinsdag 2 november kan jij deelnemen aan onze E-inhousedag. Vanaf 15:00 uur vertellen twee (oud)trainees hoe het nu werkelijk is om bij Alliander te werken en welke verschillende opdrachten zij hebben gedaan. Ook krijg jij te zien hoe ons kantoor eruit ziet. Tijdens dit uur mag jij al jouw vragen stellen, bijvoorbeeld over de werksfeer, de energietransitie, de opdrachten en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.

Het programma vindt plaats tussen 15:00 en 16:00, online.


Studierichting: Werktuigbouwkunde, Technische Bestuurskunde, Scheikunde, Computer Science, Aardwetenschappen, Data Science, Economie en Wiskunde

Studiefase: WO bachelor 3, WO master, HBO bachelor 4, HBO master

Voor vragen kun je contact opnemen met de inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.