Evenement bewaren
07-06-2022
De Passage 150, 1101 AX Amsterdam (Tegenover de Arena)
Nog 4 dagen om je aan te melden
Contact
Grant Thornton

Inhousedag Grant Thornton 2022

Jouw carrière bij Grant Thornton

Wil jij zelf bepalen hoe jouw carrière eruitziet? Hier eigen keuzes in maken maar wel met persoonlijke begeleiding en in een professionele, internationale omgeving? Als consultant bij Grant Thornton bepaal jij hoe je carrière eruitziet. Hoe snel ben je toe aan de volgende stap? Zijn er binnen de organisatie interessante projecten of andere extra’s waarin jij een rol kunt spelen? Jij bepaalt!


Grant Thornton & You

Binnen Grant Thornton krijg je zelf de ruimte om invulling te geven aan jouw werkstudentschap of startersbaan binnen de consultancy. Kom je als werkstudent (derdejaars bachelor- of masterstudent) bij Grant Thornton en wil je twee tot vier dagen per week bij ons werken? Zowel bij VIDS als bij TAS binnen Advisory hebben we verschillende mogelijkheden voor starters. De keuze is aan jou! Als starter kun je kiezen uit een ruim opleidingsaanbod. Een cursus mindfulness of assertiviteit? Je vindt altijd een cursus die bij jou past. Mogelijkheden zijn er genoeg, kansen grijp je zelf.


Advisory binnen Grant Thornton

Binnen onze serviceline Specialist Advisory werken ongeveer 60 consultants in verschillende disciplines. Zo hebben we afdelingen op het gebied van fusies en overnames (inclusief waarderingen en due diligence), duurzaamheid en fraudeonderzoek. Met een master in de juiste richting, zoals finance of sustainability, zijn er mooie mogelijkheden binnen onze praktijken. De meeste teams werken in Amsterdam en/of Rotterdam. De inhousedag wordt georganiseerd door de volgende afdelingen binnen advisory:


Transaction services

  • Transaction Advisory Services: Het Due diligence team van Grant Thornton heeft ervaring in het adviseren van klanten bij alle aspecten van het kopen en verkopen van (internationale) organisaties.
  • Mergers & Acquisition (M&A): Het fusie- en overnameteam ondersteunt bij het kopen of verkopen van bedrijven. Dit begint bij het maken van een analyse van uw onderneming en het vinden van de passende partij die waarde toevoegt aan uw huidige organisatie. Dit is een complex traject, van de identificatie van kandidaten, het kiezen van de juiste dealstructuur, het presenteren van uw onderneming in een Informatie Memorandum, het uitonderhandelen van de optimale voorwaarden en uiteindelijk het beklinken van de deal.

Valuation, Investigation & Dispute Services (VIDS):

  • De Valuation, investigation & dispute services afdeling bestrijken de volle breedte van integriteitskwesties. Voor uw ondersteuning bieden wij waarderingen van bedrijven, financieel forensische onderzoeken bij vermoedens van fraude en corruptie en advies over deze onderwerpen.
  • Daarnaast staat VIDS garant voor een deskundige en onafhankelijke waardebepaling van een organisatie zoals transactie gedreven waarderingen, algemene en sectorspecifieke waarderingen en waarderingen in het kader van disputen of geschillen.


Programma

  • 12:30-13:00: Inloop
  • 13:00-13:30: Kennismaken met Grant Thornton
  • 13:30-15:00: Transaction Services (TS) Presentatie + casus
  • 15:00-15:15: Pauze
  • 15:15-16:45: Valuation, Investigation & dispute services (VIDS): Presentatie + casus
  • 17:00-18:00: Afsluitende borrel

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar inhousedagen@integrand.nl