Evenement bewaren
11-11-2021
Sarphatistraat 7 Amsterdam
De inschrijving is gesloten
Contact
Halsten Legal BV

Inhousedag Halsten Legal BV 2021

Legal together

Wat heeft Halsten te bieden?

Kennismaken met een andere werkwijze dan de klassieke advocatuur en de inhouse bedrijfsjurist? Halsten combineert het beste van deze twee werelden. Samen groeien staat hoog op de agenda bij Halsten, niet alleen groei van het gehele team maar ook de groei per teamlid en het stimuleren van de mogelijkheden die zich daarvoor lenen. Met ruim 30 juristen en advocaten werken we vanuit meerdere locaties in het land voor mooie cliënten als ASML, Schiphol en ManpowerGroup.

Benieuwd wat een rol als junior jurist precies inhoudt en waarin Halsten het verschil maakt? Schrijf je in voor onze Inhousedag op 11 november. We vertellen je die dag alles over onze organisatie, cultuur, manier van werken, opleiding en beantwoorden we uiteraard al je vragen. Deze dag krijg je  letterlijk een kijkje in de keuken bij Halsten, zodat je je al een beetje een voorstelling kan maken over hoe het werken bij Halsten eruit ziet. Je ontmoet juristen, die direct na het afronden van hun Master gestart zijn bij Halsten, en je alles kunnen vertellen over de start van hun carrière. 

Op 11 november nodigen we jou uit Halsten beter te leren kennen, en andersom!

Tijdens onze Inhousedag willen wij jou als student een klein voorproefje geven van de praktijk, omdat we begrijpen dat het vanuit de collegebanken lastig kan zijn een voorstelling te maken van jouw toekomstige rol in het werkveld. Hoe ziet de business er doorgaans uit? Welke mogelijkheden zijn er te ontdekken? Hoe kun je blijven leren, ook na je studiecarrière? Hier geven wij je graag meer inzicht in, terwijl we tegelijkertijd laten zien hoe dat past in de Halsten werkwijze.

Programma

12:00 Inloop

12:30 Ontvangst met lunch

13:00 Introductie Halsten

13:30 - 15:00 Cases in de praktijk

15:00 - 15:30 Pauze met hapje & drankje

15:30 - 17:00 Speeddates

17:00 Borrel

Mocht het evenement niet fysiek kunnen plaatsvinden, dan zal het evenement online plaatsvinden.