IG&H
Inhousedag IG&H
Jouw stem telt, bij ons en bij de klant
07-05-2020
Nog 55 dagen om je aan te melden
Utrecht
Contact

Over IG&H

Het is niet alleen wat je meebrengt maar vooral wat je achterlaat. Bij ons én bij onze klanten.

Met authenticiteit lef en vakmanschap streven wij ernaar een onuitwisbare indruk achter te laten door organisaties te verbeteren. En daarmee de hele sector. Werken bij IG&H betekent deel uitmaken van een hecht team van bijna 160 professionals. Met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren. Je krijgt de kans om impactvolle projecten te doen voor toonaangevende ondernemingen. Geef je het maximale van jezelf dan krijg je bij ons het maximale terug.

 

Bij IG&H zijn we leidend in de digitale transformatie van toonaangevende organisaties in de financiële dienstverlening retail en gezondheidszorg. Vanuit ons inspirerende hoofdkantoor in Utrecht en op de werkvloer bij onze klanten helpen wij hen in hun transitie naar een volledig klantgerichte organisatie. Daarbij stellen wij niet de techniek centraal maar juist de mensen.

 

Mogelijkheden voor starters

Bij IG&H begin je als Business Analyst. In het eerste jaar krijg je veel praktische trainingen en neem je deel aan het Consultant Development Program. Dit programma bevat hard- en softskills trainingen maar ook social events. Elke vier weken is er een sessie op specifieke onderwerpen met alle Business Analysts. Zo krijg je niet alleen een goede indruk van de verschillende sectoren waar wij werkzaam in zijn maar ga je ook aan de slag om jezelf te blijven ontwikkelen tot consultant.

 

De Inhousedag

Tijdens de Inhousedag krijg je na een introductie over IG&H een workshop over MBTI. Dit geeft inzicht in jou persoonlijke voorkeuren die toepasbaar zijn in je werk privé en studenten leven. Dan is het tijd voor een verse lunch waarna je in groepen de rest van de middag aan de slag gaat met een case. Uiteraard sluiten wij af met een borrel. Tijdens de lunch en borrel is er ruimte om te praten met IG&H’ers en daar al je vragen te stellen!


Programma

Inloop                   09:00 - 09:30

Introductie IG&H  09:30 – 10:15

Workshop MBTI    10:15 – 12:15

Lunch                  12:15 – 12:45

Case                    12:45 – 17:15

Borrel                 17:15   


Locatie: Utrecht

Studierichting: Bèta of Technische studie (bedrijfs)economie management

Studiefase: Bachelor 2 & 3 en master

Voor vragen kun je contact opnemen met de Inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.