Procter & Gamble
Inhousedag Procter & Gamble
The power to change the world
21-04-2020
Nog 39 dagen om je aan te melden
Watermanweg 100 3067 GG Rotterdam
Contact

Zou jij wel eens willen weten hoe het er bij een van de grootste FMCG spelers aan toe gaat? Vind jij het leuk om in een team te werken en ben je niet bang om af en toe de leiding te pakken? En wil jij ervaren hoe de eerste maanden bij P&G als starter zijn? Van werken met gepassioneerde collega’s en gecoacht worden door topmanagers tot verantwoordelijk zijn voor een groot project merk of klant vanaf dag 1!


Geef je nu op voor P&G’s Integrand Day op dinsdag 21 april 2020! Aan de hand van een interactief programma maak je kennis met Procter & Gamble de mensen die er werken de cultuur en de mogelijkheden die P&G biedt op het gebied van stages zoals Sales Brand Management Finance & Supply Chain. Er zijn collega's aanwezig die je antwoord kunnen geven op al je vragen en je alles kunnen vertellen over Procter & Gamble.


Programma

We ontvangen je graag op dinsdagmiddag 21 april om 11.00u voor een lunch en introductie. Hierbij stellen we je voor aan verschillende P&G’ers die vertellen over hun ervaringen & krijg je een marketing/sales training. Tot slot geven we je een rondleiding door ons kantoor en sturen we je om 15.00u weer naar huis met een goed gevulde goodiebag!


Locatie: Watermanweg 100 3067 GG Rotterdam

Studierichting: Alle studierichtingen.

Studiefase: Bachelor 3 of master.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.