Evenement bewaren
01-12-2022
Diemermere 25, hoofdkantoor van Randstad Groep Nederland
De inschrijving is gesloten
Contact
Randstad Groep Nederland BV

Inhousedag Randstad Groep Nederland 2022

Al meer dan 60 jaar brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Randstad speelt een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Bij ons kies je niet voor een baan, je kiest voor een carrière binnen Randstad Groep Nederland, met labels Randstad, Tempo-Team en Yacht. We zijn met onze dienstverlening wereldwijd van groot maatschappelijk belang. Met onze 4500 collega's dragen wij dagelijks bij aan de wereld van werk.


Bij Randstad Groep Nederland vinden wij het belangrijk dat je kan ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en daardoor kan blijven ontwikkelen. Zo bieden we naast een heleboel leuke startersfuncties ook nog verschillende traineeships aan, zoals het management traineeship van Randstad Groep Nederland en het traineeship bij Yacht. Op deze dag hopen we ook jou deze beleving te geven!


Graag maken wij kennis met jullie en vertellen we jullie meer over onze mooie organisatie, de mogelijkheden als starter en de traineeships. Naast kennismaking is er ook tijd voor een case. Tijdens de case gaan we in groepen aan de slag met een hedendaagse opdracht vanuit de wereld van werk. We zijn benieuwd met wat voor ideeën jullie komen en er vallen ook nog eens prijzen te winnen! Verder zijn er gedurende de dag collega's en trainees aanwezig, zodat jullie ons bedrijf goed kunnen leren kennen. Uiteraard is er een afsluitende borrel, waar jullie meerdere collega's het hemd van het lijf kunnen vragen! Bij Randstad willen we graag dat je beter weggaat dan dat je gekomen bent. Dus we gaan er met elkaar een mooie dag van maken!


12.00 Inloop

12.30 Ontvangst met lunch

13.00 Introductie bedrijf (Randstad & JAD)

13.30 - 14.45 Cases in de praktijk

14.45 - 15.00 Pauze

15.00 - 16.00 Cases in de praktijk

16.00 - 16.45 Case presentatie

16.45 Borrel met hapje & drankje


Voor vragen kun je contact opnemen met de inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl