Randstad
Inhousedag Randstad Groep Nederland
wat doe jij morgen?
17-04-2020
Nog 35 dagen om je aan te melden
Contact

De wereld van werk is continu aan verandering onderhevig. Het aantrekken behouden en loslaten van de juiste mensen op het juiste moment is doorslaggevend voor het succes van iedere organisatie. Naast de in- en uitstroom van werknemers speelt hierbij ook de wil én het vermogen van mensen en organisaties om zich te blijven ontwikkelen een cruciale rol. Groei is hierbij het sleutelwoord. Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren dat is wat wij samen dagelijks doen. Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Organisaties voorzien wij van menselijk kapitaal dat optimaal past binnen de bedrijfscultuur en het werkproces. Het maken van de ideale match tussen mens en organisatie blijft hetgeen waar wij zelf na bijna 60 jaar nog steeds in excelleren.

Randstad is in deze 60 jaar uitgegroeid naar een grote Nederlandse multinational in de wereld van (mensen)werk. Wij zijn marktleider in Europa en nummer 1 in de wereld. Iedere dag in duizenden kantoren wereldwijd helpt Randstad mensen aan het werk. Naast het merk Randstad voeren wij in Nederland ook de merken Tempo-Team en Yacht.


Jouw carrière binnen Randstad Groep Nederland

Je start je carrière bij Randstad Tempo-Team of Yacht als management trainee of intercedent. Binnen het traineeship word je door middel van een speciaal programma van 2,5 jaar klaargestoomd voor het hoger management. Je neemt onder andere plaats in de Denktank met de andere trainees om op strategisch niveau met de organisatie mee te denken. Tijdens het traject word je intensief begeleid door zowel je manager en coach. De functie van intercedent is afwisselend met veel (omzet) verantwoordelijkheden. Je bent accountmanager loopbaanbegeleider en ondernemer in een. Wij ondersteunen je met trainingen en opleidingen en helpen jou om je ambities te realiseren. Binnen Randstad Groep Nederland kun je terecht met diverse studieachtergronden.


De Inhousedag

Tijdens de Inhousedag van Randstad Groep Nederland ga je op zoek naar de commerciële kansen in de wereld van (mensen)werk. De dag zal bestaan uit inspirerende presentaties en een uitdagende Business Game. Tijdens de lunch en afsluitende borrel zullen trainees aansluiten en heb je de kans om al je vragen te stellen. Gedurende de dag leer je niet alleen Randstad Groep kennen maar ook jezelf!


We zien je graag op vrijdag 6 december op ons hoofdkantoor!


Programma

10:15 - 10:45    Ontvangst met koffie en thee

10.45 - 11.15    Welkomstwoord

11.15 - 12.15    Presentatie Randstad Groep Nederland &: Traineeship 

12.15 - 13.00    Lunch 

13.00 - 16.00    Business Game

16.00 - 16.15    Presentatie selectieprocedure management traineeship &: Afsluiting

16.15 - 17.00    Borrel


Studierichting: Alle studierichtingen zijn welkom

Studiefase: Master

Plaats: Amsterdam


Met wie kunnen de geïnteresseerden contact opnemen wanneer ze vragen en/of opmerkingen hebben?

Voor vragen kun je contact opnemen met de inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.