Evenement bewaren
01-06-2022
De inschrijving is gesloten
Contact
Nedap

Nedap Masterclass

De business course voor de slimste, zelfstandigste en meest ondernemende masterstudenten en young professionals van Nederland.

Wij hebben een passie voor technologie en hoe het mensen kan helpen gelukkiger en succesvoller te worden in hun professionele leven. Het leven leert ons veel over mensen. En dat inspireert ons om hardware en software oplossingen te creëren die echte waarde hebben. Wij noemen dit: Technology for Life. Dat is ons doel en het drijft ons in alles wat we doen. Om technologie zo te ontwikkelen dat het een tastbare impact heeft op het professionele leven van mensen is een mensgerichte aanpak nodig, met respect voor mensen en voor onze planeet.

Draait het bij jou om work hard play hard? De Nedap Masterclass is geen oppervlakkige kennismaking met een bedrijf uit de Achterhoek. Je wordt in drie dagen tijd ondergedompeld in de wereld van technologie, wereldwijd impact maken in razendsnel veranderende markten en persoonlijk waarde toevoegen aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Wij willen jou uitnodigen om die uitdagingen samen met ons invulling te komen geven. Alles wat we vragen is dat je 100% toegewijd bent en open staat om te leren – en om plezier te hebben! Hotel, lunch & diner regelen wij.

Op 1, 2 & 3 juni 2022 vindt de Nedap Masterclass plaats op onze campus in Groenlo.