Nestlé Nederland
Stage Selectiedag
Bij Nestlé bieden wij 25 topstudenten de mogelijkheid om de wereld van het grootste FMCG bedrijf van binnenuit te ontdekken.
16-04-2020
Nog 6 dagen om je aan te melden
Stroombaan 14, Amstelveen
Contact

Bij Nestlé bieden wij 25 topstudenten de mogelijkheid om de wereld van het grootste FMCG bedrijf van binnenuit te ontdekken. Doormiddel van een stage kun je op een ideale manier ervaring op doen en je studie in praktijk brengen. Wij bieden stages in alle categorieën en disciplines, zoals Human Resources, Nutrition, Marketing, Sales, Finance, Supply Chain, Procurement en nog veel meer!

Over Nestlé

In een wereld die sneller lijkt te veranderen dan ooit tevoren, zijn wij blij om jou te mogen ontmoeten. Nestlé is de wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels al 150 jaar gevestigd in Nederland. Wij zijn een organisatie met enorme schaal en een immens netwerk van relaties. Wij geloven dat alles wat er wereldwijd gebeurt ook bij jou thuis gebeurt; hoe we omgaan met onze planeet, onze gemeenschappen en hoe we om individuen en gezinnen geven. We zijn hier om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst in deze tijden van onzekerheid en chaos in de wereld. We hebben het besef dat we daar verantwoordelijkheid in moeten nemen. Door onze bekwaamheid te uiten zijn we in staat die gedeelde waarde te creëren. We zijn een wereldwijd bedrijf voor de productie van voedingsmiddelen met lokale verplichtingen. Welkom in onze wereld. Onze wereld bij Nestlé.

Zou je stage willen lopen bij Nestlé?

Dat kan! Vanaf 15 maart komen alle stages die wij aanbieden online. Houdt hiervoor goed onze website in de gaten. Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving geef je dan op voor onze Stage Selectiedag op 16 april 2019! Voor de selectie van onze commerciële stages vindt deze selectiedag plaats. Wat moet je hiervoor doen? Stuur je cv en motivatiebrief naar stageselectiedag@nl.nestle.com. Vermeld hierbij je top 3 stageplekken en voor jouw ideale stage ontvangen we graag je motivatie. De aanmelddeadline is op 6 april 2020.

Programma

Het programma van de stage selectiedag ziet er als volgt uit:

12:45 – 13:00  Inloop

13:00 – 13:45   Kennismaking

13:45 – 17:00  Gesprekken

17:00 – 18:00  Afsluitende borrel