Evenement bewaren
27-11-2020
Mariënhof, Amstersfoort
De inschrijving is gesloten
Contact
Integrand Nederland

Techniek op Hakken 2020

Hét evenement voor technische studentes!

Ieder jaar komen tijdens Techniek op Hakken verschillende toonaangevende bedrijven uit de technische sector bijeen om in contact te komen met jullie: technische studentes vanuit heel Nederland!

Dit jaar doen Alliander, Arcadis, Dura Vermeer, PWC, IMC, MiCompany, Nedap, Ordina, ProRail, Rijkswaterstaat, Stedin, Thales, TNO, Vattenfall en Volker Wessels mee.

Spreken deze gave bedrijven je aan en wil je ontdekken wat deze bedrijven voor jou carrière zouden kunnen betekenen? Schrijf je dan snel in voor Techniek op Hakken 2020!

Wil je nog meer informatie of de sfeer van vorige edities proeven? Dat kan hier!

Het zal jullie niet ontgaan zijn: de tegenwoordige online manier van in contact met elkaar komen door Corona. Zo ook Techniek op hakken. Het is jammer maar het biedt ook mogelijkheden! In tegenstelling tot voorgaande jaren kan je nu lekker uitslapen. Het programma zal namelijk pas om 12:00uur beginnen. Na de online kick off zal Janneke Niessen spreken over haar ervaringen in de techniek wereld. Van te voren zal iedereen een online programma ontvangen waarin duidelijk wordt bij welke bedrijven je vervolgens bent ingedeeld. Alle bedrijven zullen voor kleine groepen een bedrijfspresentatie geven. Na de grote hoeveelheid informatie die op je af is gekomen verdien je een lekkere lange lunch om alles te laten bezinken. Eenmaal weer bijgekomen staan er speeddate rondes op het programma. Bij deze ronde zal je virtueel langsgaan bij meerdere bedrijven van jouw voorkeur. Het één op één contact zorgt voor een persoonlijke sfeer! Net als voorgaande jaren zal er ook weer een case plaatsvinden bij een bedrijf. Hierbij ga je in een groep aan de slag een probleem op te lossen voor het bedrijf. De dag is niet compleet zonder een afsluitende borrel, hiervoor zullen jullie een leuk borrelpakket opgestuurd krijgen!

Techniek op hakken zal, ondanks dat het online zal plaatsvinden, een hele interessante, interactieve en gezellige dag worden!

Na inschrijving word je via de mail op de hoogte gehouden van jouw persoonlijke programma en exacte tijden. Houd in ieder geval van 12.00 tot 17.00 vrij.

Studierichting: Alle technische studies zijn welkom!

Studiefase: Bachelor 3 of master.

Locatie: Online


Voor vragen kun je contact opnemen met de Techniek op Hakken commissie via: techniekophakken@gmail.com.