Integrand Utrecht
Integrand Utrecht
Walters People Sollicitatietraining
20-02-2020
Nog 20 dagen om je aan te melden
Herculesplein 44, Utrecht
Contact

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste medewerkers voor vacatures in finance, banking, IT, HR, supply chain, secretarial & office support en marketing & sales. Het is hun doel om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor de opdrachtgever en de meest passende baan voor de kandidaat.

Op 20 februari 2020 zal er een inhousemiddag bij Walters People plaatsvinden. Er wordt een sollicitatietraining gegeven met aansluitend een borrel. Met deze training leer je jouw skills te verbeteren om zo een perfecte sollicitatie neer te zetten. Daarnaast krijg je zo ook de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze interessante recruitmentorganisatie. De middag duurt van 14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur, en zal plaatsvinden op het kantoor van Walters People in Utrecht (Herculesplein 44).

Zit jij minimaal in je 3e jaar van de Hogeschool of Universiteit? En lijkt het je interessant om deze middag een training te volgen én meer te weten te komen over Walters People? Meld je dan hier uiterlijk 6 februari 2020 aan met jouw CV, en wie weet word jij uitgenodigd!