Deelnemende bedrijven

People matter, results count

Vrienden terugbetalen, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant en concrete resultaten geven. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten.
 
Kies een carrière die bij jou past 
Een typisch consultancy bedrijf? Nee, dat zijn we niet. We kennen geen vaste kaders en ook jouw pad ligt nog lang niet vast. Je bepaalt bij ons namelijk zelf hoe jouw carrière eruit ziet. En welke richting je op wilt. Kies je bijvoorbeeld voor de rol van expert of ga je voor een functie in de top? Waar jouw ambities ook liggen, als professional heb je de vrijheid om zelf je koers te bepalen.
 
All you can train
Waar we enkele jaren geleden nog puzzelden met het aantal tekens in een sms, appen we er nu op gerust los. De technologie is haast niet bij te benen. Wil je als IT-professional blijven shinen in deze digitale wereld? Dan is het bijhouden van je kennis cruciaal. Gelukkig zit je bij ons dan helemaal goed. Want met ons All you can train programma heb je toegang tot ruim honderden trainingen en opleidingen. En kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

De Capgemini’er
Een fanatieke blokfluiter, enthousiaste Star Wars verzamelaar of creatieve cartoonist? Bij Capgemini kun je zijn wie je bent! En is het jouw talent dat telt. Onze collega’s beschouwen samenwerken als een van de belangrijkste kernwaarden. We helpen elkaar graag op weg bij vragen, pakken uitdagingen aan, maar plannen ook gerust een meeting in om ‘even bij te praten’. Want IT draait niet alleen om technologieën en methodes. Maar vooral om mensen.

Stagebureau Capgemini
Je kunt bij Capgemini stage lopen binnen verschillende gebieden. Onderzoek bijvoorbeeld hoe nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan corporate social responsibility (CSR). Zoek de grenzen van nieuwe innovaties op en ga na hoe je deze kan inzetten in het bedrijfsleven. Of geef anderen een kijkje in de wereld van innovatie en technologie met een toffe game of demo. Waar je interesses ook liggen, we hebben een tal aan mogelijkheden. Dus ontdek het snel en vind het onderzoeksgebied dat
bij jou past op stagebijcapgemini.nl. 

Wat wordt jouw impact?
Internetbankieren, slimme energiemeters en verschillende bedrijfs- & logistieke applicaties. Onze collega’s werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten voor opdrachtgevers in binnen én buitenland. Wil jij ook een impact maken en een bijdrage leveren aan toffe projecten?
 
Kijk dan vooral op www.werkenbijcapgemini.nl.

De reis van morgen begint bij jou.

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Dat doen we via één van de drukste spoorwegnetten ter wereld, met de meest complete reisplanner van Nederland. En natuurlijk via ons deelfietssysteem: het grootste ter wereld! Om te zorgen dat onze treinen op tijd rijden, de reisplanner feilloos werkt, de deelfietsen glimmend klaar staan en de stations schoon zijn, hebben we talent nodig. Veel talent, voor alle afdelingen van onze dynamische organisatie.
 
Onze treinen leggen duizenden kilometers af, dus is onderhoud, service en modernisering geen overbodige luxe. Een nieuwe wielenbak, nieuwe verlichtingen in treinstellen, de modernisering van de dubbeldekkers: allemaal voorbeelden van wat we hebben bereikt de afgelopen jaren. Daarom hebben we vooruitstrevende en ambitieuze techniektrainees nodig om de komende jaren nog meer technische innovaties door te voeren. Hoe kunnen we onze logistiek slim plannen met behulp van kunstmatige intelligentie? Hoe maken we vervoer nog betrouwbaarder door sensoren, big data en algoritme? Hoe voorkomen we storingen? Allemaal vragen waar jij je op gaat storten als trainee.
 
Als jouw hart hier sneller van gaat kloppen en jij een (bijna) afgeronde relevante Bachelor of Master hebt, dan kun je bij NS doen waar je goed in bent. Je kunt je ontwikkelen, krijgt coaching en trainingen en leert van ‘gewoon doén’. Als je maar leert van je fouten, resultaatgericht en ambitieus bent. Wij vinden het belangrijk om jou te stimuleren in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je álles uit jezelf kunt halen. Want wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.
 
Kijk voor meer info op https://www.ns.nl/over-ns
 
 
 
Waar je ook werkt, wat je ook doet, bij Arcadis draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert.
Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke resultaten. Arcadis levert integrale oplossingen op het gebied van infrastructuur, water, milieu en gebouwen. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. 
 
Ondernemen aan de top van Nederland 
Onze medewerkers zijn de sleutel voor ons succes. Onze kennis, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en betrokkenheid vormen de basis. We combineren denken en handelen op een professionele wijze. Onze projecten zijn toonaangevend en vaak van groot maatschappelijk belang. Zo is Arcadis onder andere betrokken (geweest) bij het Rijksmuseum, WonderWoods Utrecht, het bouwen van een nieuwe pier en terminalhal op Schiphol, het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet, de renovatie van de afsluitdijk en meerdere NS-stations.
 
Kijk voor meer informatie op https://www.arcadis.com/nl/nederland/
 
 
 

Make it count.

A.T. Kearney is één van de vier wereldwijd opererende Strategy Consultants en heeft een leidende positie op het vlak waar strategie en operations elkaar raken.
Sinds 1926 helpen we onze opdrachtgevers met ingrijpende transformaties van binnenuit. Van analyse tot strategie en implementatie.
A.T. Kearney heeft 56 kantoren in 39 landen en in totaal meer dan 3600 medewerkers. Het Nederlandse kantoor werd in 1980 geopend in Amsterdam. Hier werken op dit moment 75 consultants.
Voor meer informatie, bezoek https://www.atkearney.nl/
 
Be Brave. Drive Change.
Bij A.T. Kearney maak je deel uit van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s. Stuk voor stuk mensen die weten waar ze voor staan en altijd nieuwsgierig zijn naar hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Vanaf je allereerste dag word je aangemoedigd om impact te maken. Als jij het kunt dromen, mag je het bij ons waarmaken!
 
Blijf je ontwikkelen
Je kunt direct deelnemen aan het internationale trainingsprogramma dat speciaal voor ons is ontwikkeld door de London School of Economics. Ook zijn er het hele jaar door speciale trainingen om je consulting skills verder te ontwikkelen. Tijdens de projecten krijg je begeleiding van de projectmanager, een coach én een mentor. Ook een MBA of secondment horen bij de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.