IRI Worldwide
IRI Worldwide

Experiences

09-07-2019
IRI is een fijn bedrijf om stage te lopen; je krijgt er verantwoordelijkheid en na een aantal weken ook interessante projecten. Collega's zien je als een volwaardig medewerker en willen je graag helpen. Daarnaast zijn de lijntjes binnen het bedrijf erg kort, dus heb je ook veel contact met personen met hogere functies binnen het bedrijf.
Anne Lieke | 03-04-2019
Ik zou een dubbel stage doen. Eerst CSE, wat interessant was om mee te beginnen maar voor mij te oppervlakkig. Daarom zou ik daarna business insights gaan doen. Helaas liep de communicatie binnen het bedrijf heel stroef en is dit pas heel laat van start gegaan en zonder echte afspraken. Leuke uitdagingen gekregen: de data voor een artikel helemaal mogen verzorgen, mee naar klanten zoals Heineken en mee mogen doen in een interview (dat op internet staat).
Lynn Martens | 26-02-2019
De begeleiding was in het begin niet goed genoeg, daarnaast had iedereen van het team het erg druk waarom er weinig uitgelegd werd.
Tim | 18-02-2019
De stage bij IRi heb ik als zeer leerzaam ervaren. Je wordt vrij snel in het diepe gegooid, waardoor je al snel het gevoel krijgt dat je ook echt met nuttige zaken bezig bent. Doordat je voor diverse klanten binnen de FMCG-sector opdrachten uitvoert, zijn je werkzaamheden zeer divers. Je bent bezig met diverse vraagstukken, waardoor je telkens weer wat nieuws leert. Het brede karakter en de vrije rol tijdens deze stage zijn écht een pluspunt.
Sander | 10-09-2018
Bedrijf biedt weinig uitdaging. Stagiar wordt erg betrokken. Veel ruimte om te ontwikkelen.
03-09-2018
Niet super uitdagend. Iedereen druk met zichzelf bezig. Wel leuk om te zien hoe het er bij z'n bedrijf aan toe gaat.
Krista | 16-07-2018
Leuk stage bedrijf met interessante en uitdagende taken die inzicht geven in wat er op dit moment speelt bij grote en kleinere spelers binnen de FMCG markt.
Manon | 16-07-2018
Het bedrijf is leuk om te leren kennen en te weten wat het allemaal doet. Je leert ook veel verschillende merken en bedrijven kennen, waar je eerst nog nooit van had gehoord. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in marketing, is het een prima stageplek. Je kunt er eventueel ook nog blijven werken na je stage. Zelf leek me de Strategic Insights Analysts afdeling en leukere stageplek dan bij client services. Bij de afdeling waar ik stage heb gelopen, hebben de medewerkers het allemaal erg druk, is er geen begeleiding en heb je weinig verantwoordelijkheden en geen klantcontact. Je bent continu aan het vragen of je iets voor iemand kan doen en veel van de werkzaamheden kun je ook niet doen, omdat het vrij lastig is. Hierdoor heb ik minder geleerd dan dat ik had gehoopt van mijn stage. Bij de SIA afdeling ben je meer bezig met zelf nadenken en conclusies uit cijfers te trekken en heb je meer verantwoordelijkheden. Wellicht een idee om de stageplek op de afdeling Client Services te schrappen.
Pauline | 23-03-2018
Ik heb hier ontzettend veel geleerd, Excel goed onder de knie gekregen en in een korte tijd hun interne softwares leren kennen en begrijpen. Verder echt goed leren omgaan met data:het analyseren hiervan, het grafisch duidelijk kunnen weergeven en bevindingen hieruit kunnen halen. Veel zelfstandelijkheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen gekregen en een stage hier is zeker aan te raden wil je op een leuke manier leren werken met data! Ook een grote diversiteit van klanten en opdrachten wat ik erg leuk vond.
Nick | 09-02-2018
De stage vereiste veel eigen verantwoordelijkheid, ik kreeg namelijk veel ruimte om het werk op mijn eigen manier uit te voeren. Wat ik erg fijn vond. De stage is voor mij ontzettend leerzaam geweest. Omdat ik van begin tot eind betrokken ben geweest bij de consultancyprojecten heb ik een compleet beeld gekregen van wat consultancy nu precies inhoudt. Tot slot, de projecten waar ik aan meewerkte waren meestal voor grote klanten zoals Unilever rn Coca Cola, dat vond ik een groot pluspunt.
Evie | 06-12-2017
k heb in een aantal maanden enorm veel geleerd, niet alleen inhoudelijk en dan met name excel maar ook hoe alles in het bedrijf eraan toe gaat! Ik vond het erg fijn ook dat ik serieus genomen werd door alle collega’s en zelfs mee ben geweest naar presentaties waaraan ik heb meegewerkt. Dit gaf zeker het gevoel dat ik ook mijn steentje heb bijgedragen deze paar maanden!
Luc | 04-08-2017
Toen ik eenmaal mijn plek had gevonden binnen het bedrijf heb ik mijn stage als zeer prettig ervaren. Ik kreeg voldoende opdrachten omdat ik er zelf om vroeg. Wat ik vooral heb geleerd is dat assertief zijn in een zakelijke omgeving erg belangrijk is. Tevens waren bijna alle opdrachten erg interessant. Verder is het bedrijf een erg prettige werkomgeving, ik voelde me echt onderdeel van het team. Ook heb ik iedereen kunnen spreken binnen het bedrijf. De lijnen, ook die naar het management, zijn erg kort. Mijn stage was wel heel anders dan omschreven op de website van Integrand. Ik heb dit ook gehoord van andere stagiares die via Integrand bij IRi zijn beland. dwz. veel meer computertaken en zeer weinig op pad met de consultants. Dit is de aard van het bedrijf (90% back-office, 10% front-office) maar dat was me van te voren niet helemaal duidelijk.
05-07-2017
Geweldig uitdagende stage, het spreken van klanten wordt aangemoedigd en vraagt dan ook zeker verantwoordelijkheid. Erg afwisselende taken en meegaan naar een klantbezoek is ook zeker mogelijk. Groot internationaal bedrijf met mega klanten terwijl je dat intern totaal niet merkt.
Diederik | 08-02-2017
Het is een bedrijf met een hele open cultuur. Je wordt als stagiair ook serieus genomen en hebt ook het gevoel dat je van toegevoegde waarde bent. Begeleiding is goed. Ook is de gemiddelde leeftijd van werknemers laag (rond 30) wat betekent dat een stagiair niet een erg groot leeftijdsverschil heeft met werknemers. De leercurve bepaal je voor een deel ook zelf, ik heb een aantal keer gehad dat er teveel uur voor een opdracht stond en heb toen aangegeven dat ik een nieuwe opdracht wilde, dit wordt gewaardeerd. Het is voor het bedrijf ook moeilijk om in te schatten hoe lang een opdracht duurt en bovendien is soms de planning lastig als bv bepaalde data nog niet binnen is. Wel krijg je als stagiair een oude laptop wat soms best frustrerend is als je werkt met grote bestanden. Van mijn stage heb ik veel geleerd en het bedrijf heeft goede arbeidsvoorwaarden en een fijne sfeer. Dit zijn absoluut positieve aspecten maar ik zie mezelf hier niet jaren werken omdat ik denk dat doorgroeimogelijkheden niet eindeloos zijn.
Elise | 24-01-2017
IRi Nederland is een leuk bedrijf.Inhoudelijk een plek waar je veel kan leren, maar ook een open sfeer met gezellige collega’s. Ja, interessant bedrijf met veel leermogelijkheden. (2) ja, maar alleen anoniem
Deniece | 23-01-2017
ik heb een hele gezellige tijd gehad bij IRI, waar ik me geen stagiair voelde maar echt onderdeel van de organisatie. Ik heb een erg zelfstandige stage gelopen, eerst zelf uitzoeken en als het niet lukt vragen. Dit was in het begin lastig, maar achteraf heb ik daardoor juist heel veel geleerd. En als ik iets vroeg dan stond ook meteen iedereen klaar om te helpen. Ik ben dus in het diepe gegooid, maar wel met zwembandjes.
Anouk | 09-01-2017
Ik kreeg veel waardering voor het werk wat ik deed en werd als belangrijk binnen het team gepositioneerd. Het werk wat ik deed was meestal niet heel intellectueel uitdagend, maar wel cruciaal om verder te kunnen komen met de projecten. Stagebegeleiding was nauwelijks aanwezig; ik draaide gewoon mee in het team.
Frank | 05-09-2016
Ik kreeg de taak om nieuwe sales leads na te jagen en het contact met een aantal bestaande klanten te onderhouden. Belangrijk hier bij was de juiste service kunnen aanbieden die paste bij de klant. Hierin kreeg ik veel vertrouwen en vrijheid van mijn begeleider en uiteindelijk sloot ik een aantal mooie deals die veel geld waard waren. Dat gaf erg veel voldoening. Het is een hele leuke en leerzame ervaring geweest.
01-09-2016
Uitstekende stage, waarbij ik in een korte periode veel heb kunnen leren. IRi werkt met interessante data en verricht diverse boeiende analyses. Op de werkvloer heerst een informele sfeer en medewerkers staan open om vragen te beantwoorden of ideeën te bespreken.
Go to job offers