Young Colfield
Young Colfield

Career opportunities

What does the company offer you?

Talent Program

Eigen-wijs worden en je talent ontwikkelen. 

Het Talent Program draait om uitdaging en ontwikkeling. In twee jaar tijd vervul je verschillende functies bij een breed pallet aan bedrijven, en verken jij wat voor functie en type organisatie jouw hart sneller laat kloppen. Bijvoorbeeld als Scrum master bij KLM, head of operations bij Frame of innovatielead bij de Gemeente Den Haag. Maar je blijft je ook persoonlijk ontwikkelen, door middel van trainingen, inhoudelijke sessies en 1-op-1 coaching.

Dedicated Program

Focus op de inhoud en op jezelf

Ben jij een IT-talent en wil jij je verder specialiseren in jouw vakgebied? Door bijvoorbeeld aan de slag te gaan als IT Business Developer of DevOps Enginees bij ABN AMRO of Data Scientist bij de Gemeente Utrecht? In ons dedicated program ga jij je in een jaar tijd de diepte in, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Waar en in welke rol, dat hangt af van jouw ambities. Tijdens je traineeship krijg je soft- en hardskill trainingen, krijg je coaching van een talent manager, en kom je terecht in een hecht trainee team.

Young Experience

Ontwikkelingsprogramma's en trainingen

Kennis is er om te delen. Daarom bieden wij vanuit ons eigen expertise verschillende trainingen aan voor young professionals. Zo gaan we bijvoorbeeld samen op zoek naar je kernwaarden of helpen we je een pro te worden in communiceren. Het begint allemaal bij het bewust worden van je eigen kracht en kwaliteiten. Trainingen die we bijvoorbeeld aanbieden zijn: Persoonlijke Visie, het 4Q model, Mindfulness, Communicatie & Feedback en Design Thinking. Heb je een specifieke vraag? Neem contact op, we doen ook maatwerk!

Crowd Consulting

Oplossingen met een innovatieve blik

De kracht van de crowd staat centraal tijdens deze sessies. Wij geloven dat de oplossing als in de organisatie en medewerkers zelf zit. Tijdens een sessie van 1 tot 2 dagen helpen we jouw organisatie met het naar boven laten komen van deze oplossing. Dit doen we met een crowd die bestaat uit young professionals van Young Colfield, medewerkers van de opdrachtgever en zogenoemde thema experts. Dankzij sterke begeleiding én door onze innovatieve Design Thinking methodiek ligt er aan het eind van de sessie een concrete oplossing klaar.