17 MEI 2019
Over Florin Finance

Florin Finance is een onafhankelijke mid-market M&A boutique, opgericht in 2013. Wij hanteren een hands-on en resultaatgerichte aanpak om onze cliënten te ondersteunen. Wij werken voor aandeelhouders en management teams van beursgenoteerde bedrijven, private ondernemingen en Private Equity investeerders in verschillende sectoren.

Ons huidige team van circa 10 personen heeft een bewezen track record in M&A bij onder andere Andersen, NIBC, Deloitte, PhiDelphi en in internationale Corporate M&A. Wij onderhouden contacten met een breed (internationaal) netwerk van specialisten en adviseurs met wie wij op onafhankelijke basis samenwerken. Florin levert hoge kwaliteit M&A dienstverlening en professionaliteit in een informele setting met korte lijnen.

Florin Finance is doorlopend op zoek naar stagiaires. Er is ruimte om aan de slag te gaan vanaf begin 2020. Kijk voor meer info ook op www.florinfinance.nl

Het event

Zit je in het laatste jaar van je BSc of ben je bezig met je MSc en heb je affiniteit met corporate finance? Heb je altijd al een kijkje willen nemen bij een mid-market M&A boutique met high exposure richting private equity op de zuidas?

Kom dan langs en werk mee aan een echte management buy-out case met borrel achteraf! 

Tijdens het event zul je eerst kennis maken met Florin Finance en hun gespecialiseerde werkwijze op hun pas gerenoveerde kantoor op de Amsterdamse zuidas! Na de kennismaking zul je aan de slag gaan met een speciaal door Florin Finance opgestelde management buy-out case. Na de case is er ruimte om op een informele manier kennis te maken met de (senior) analysten en aan hun al je brandende vragen over Corporate Finance/M&A te stellen tijdens de borrel!