16 FEBRUARI 2017

HelloFresh en Bloomon organiseren in samenwerking met Integrand het E-Commerce Event!

- Benieuwd hoe de ondernemers van twee van de snelstgroeiend E-commerce bedrijven in Nederland hun idee uitwerkten tot een succesvol bedrijf?
- Zoek je een stage of een baan? En wil jij weten hoe het is om te werken bij een E-commerce bedrijf?
- Of lijkt het je gewoon leuk om een kijkje te nemen in de keuken bij deze bedrijven? 

Dan bieden wij jou dé kans om kennis te maken met de succesvolle formules HelloFresh en bloomon! Je leert beide bedrijven kennen door middel van cases en presentaties. Tijdens de lunch en borrel is er de mogelijkheid om op een informele manier met de recruiters in contact te komen. 

Zit jij in het derde - of vierde jaar van je WO of HBO opleiding of ben je al afgestudeerd?

Meld je dan uiterlijk 9 februari 2017 aan!
 

Over HelloFresh 

HelloFresh ontwikkelt gezonde recepten en levert deze, inclusief alle verse ingrediënten die voor de recepten nodig zijn, wekelijks bij mensen thuis. Wij willen het onze klanten gemakkelijk maken om thuis gezond en lekker te koken. HelloFresh is een van de snelst groeiende start-ups in Europa en wij willen zoveel mogelijk consumenten het gemak van HelloFresh laten ervaren.


Over Bloomon

Online bloemenservice Bloomon is een succesvolle e-commerce start-up, die de internationale bloemensector op zijn kop zet. De bloemensector is €50 miljard groot, loopt voor 50-60% via Nederland, en is nog voor 99% offline. Bloomon brengt daar verandering in! De bloemen komen direct van de kweker en worden bij de klant aan huis bezorgd, waardoor de klant er extra lang van kan genieten. Verwacht van Bloomon geen standaard boeketten, maar verrassende combinaties gecreëerd door een team van stylisten.

 

 

Participating companies