12 NOVEMBER 2015
CBRE, genoteerd aan de New York Stock Exchange, is met ongeveer 52.000 medewerkers werelds grootste adviesbureau voor commercieel vastgoed. Meer dan 400 medewerkers hiervan zijn werkzaam in Nederland, waar wij onze cliënten inmiddels 40 jaar voorzien van professioneel advies. We investeren dagelijks in de relatie met onze opdrachtgevers, veelal beleggers, financiers, eindgebruikers en ontwikkelaars van vastgoed. Onder andere door onszelf steeds de vraag te stellen waar u als opdrachtgever echt behoefte aan heeft en door de ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen. 
Samen met u bepalen we een unieke vastgoedstrategie die past bij uw organisatie. Door in uw 'schoenen te gaan staan' weten we welke expertise en welke producten het beste aansluiten op uw specifieke vraag. Altijd met als doel om te komen tot een optimaal consult.

Meerwaarde creëren voor uw vastgoed en huisvesting. Dat is onze missie. We doen dit voor eigenaren, gebruikers en financiers van commercieel vastgoed. Als strategisch adviesbureau met experts op alle terreinen bieden wij u de oplossing voor uw vraagstuk vanuit een integrale visie. U profiteert van onze gedegen marktkennis, internationaal netwerk en schaalgrootte. Samenwerken op het gebied van vastgoed levert dan werkelijk toegevoegde waarde.

Heb jij interesse in vastgoed? Kom dan naar de Inhousedag van CBRE en leer de grootste commerciële vastgoedadviseur ter wereld kennen.
 
Studierichting:
  • Finance
  • Economie
  • Vastgoed
Studiejaar:
  • ​Eind Bachelor
  • Master
  • HBO