06 NOVEMBER 2015
IG&H Consulting & Interim groeit en is met 120 ervaren consulting & interim professionals al meer dan 25 jaar actief voor toonaangevende ondernemingen in de sectoren Financial Services, Health en Retail, Trade & Logistics.

In deze sectoren bepalen nieuwe verdienmodellen, omnichannel en e-commerce de business agenda in onze sectoren. We zetten volledig in op het succes van onze klanten in deze nieuwe realiteit. 

Onze unieke Make Strategy Work! aanpak zorgt voor de juiste mix van expertise, slagkracht en verandervaardigheden. Zo zetten wij strategie om in transformatie, met resultaat. Daarnaast kunnen ook onze interim professionals voor extra realisatiekracht zorgen. 

Meer informatie over IG&H Consulting & Interim lees je op onze website www.igh.nl

Werken bij IG&H betekent deel uitmaken van een hecht team van 120 professionals, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren. Je krijgt de kans om impactvolle projecten te doen voor toonaangevende (inter)nationale ondernemingen. Dat onze medewerkers zeer tevreden zijn over IG&H als werkgever blijkt uit onze plek top 3 notering in het NRC Beste Werkgeversonderzoek 2014.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Bij IG&H krijg je de mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen en jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Jouw talenten worden gestimuleerd door in korte tijd zoveel mogelijk ervaringen en vaardigheden op te doen. Pas afgestudeerde academici starten als junior consultant in ons Consultants Development Program (CDP). In twee jaar tijd krijg je te maken met alle facetten van het consultancy vak. Je interviewt opdrachtgevers, schrijft rapporten, presenteert je bevindingen op directieniveau, draait mee in grote projecten bij klanten en leert van een projectmanager onze ‘Make strategy work!’ aanpak. Het CDP zorgt dat je ervaring opdoet in alle disciplines van strategie tot operations en van ICT tot verandermanagement. Na twee jaar kies je een sector om je verder in te ontwikkelen.

Studierichting:
  • Techniek
  • Finance
  • Economie
Studiefase:
  • Eind Bachelor
  • Master