12 MEI 2016

IKEA
Je hebt vast iets van ons in huis, maar wat heb je voor ons in huis? IKEA groeit en blijft groeien. Zowel letterlijk als conceptueel. De basis is goed, maar het kan altijd beter, sneller, efficiënter en milieuvriendelijker. Kan jij meegroeien, meedenken, en meebouwen aan het optimaliseren van ons concept?

IKEA is een grote internationale speler in retail. Met een omzet van 32 miljard euro, 330 woonwarenhuizen in 43 verschillende landen, 155.000 medewerkers en 10.000 producten. Op een gemiddelde oppervlakte van 30.000 m2 ontvangen we jaarlijks 2 miljoen bezoekers per vestiging. Dat betekent dat er achter de schermen op ieder niveau complexe processen plaatsvinden. Wereldwijd werken er duizenden managers en specialisten mee aan het succes van IKEA.


IKEA zoekt goede managers. Talent voor leiderschap is hierbij essentieel. De meeste manager posities bij IKEA vind je in onze vestigingen. Leidinggevenden zijn ook actief in het woonwarenhuis, en dragen daarom ook bedrijfskleding. Samen met je mede teammanagers of collega’s van het hoofdkantoor ben je verantwoordelijk voor een productgroep of bedrijfsonderdeel. Daarnaast geef je leiding aan een team van 10-35 medewerkers of managers.

IKEA Store Management Traineeship (HBO/WO)
Heb jij de drive en ambitie om met IKEA mee te groeien en zo te werken aan onze landelijke groei? Dan is het IKEA Store Management traineeship iets voor jou!
Voor diverse afdelingen (Sales, Logistiek, IKEA Food, Customer Relations en Communication & Interior Design) in de Nederlandse IKEA stores zijn we op zoek naar toekomstige teammanagers die een passie hebben voor mensen, retail en woninginrichting.

Stage/afstuderen
IKEA is als erkend leerbedrijf altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs op HBO/WO niveau. Stageplekken zijn er op alle afdelingen. Dus niet alleen in de woonwarenhuizen, maar ook achter de schermen bij bijvoorbeeld de afdelingen Sales, Communicatie & interior design, Logistiek, Human Resources, Customer Relations en op het Service Office.
Ook voor (afstuderende) HBO/WO-ers heeft IKEA genoeg mogelijkheden, op lokaal en landelijk niveau. Denk aan een uitdagende stageopdracht, onderzoek of afstudeerscriptie. Veel managers en specialisten zijn hun carrière bij IKEA op deze manier begonnen.


Inhousedag IKEA
Benieuwd wat er allemaal gebeurt achter de schermen van een IKEA store? Wij gaan het je laten zien! Ook ga je zelf aan de slag met een actueel vraagstuk, omdat we ook vooral benieuwd zijn naar jouw input. Ten slotte is er voldoende ruimte om kennis te maken met het management team, teammanagers en huidige trainees.