01 MEI 2015
SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, RegioBank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? 

Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.
SNS Bank N.V. is op zoek naar ambitieuze en talentvolle trainees die snel willen én kunnen doorgroeien. Maar die ook de drive hebben om meteen een flinke bijdrage te leveren aan onze organisatie. Binnen het traineeship van SNS Bank N.V. kun je kiezen uit 2 richtingen:  

Het Management Traineeship 
Voor het Management Traineeship zoeken we kandidaten die bijna zijn afgestudeerd of met een afgeronde WO Master. De specifieke studierichting is minder van belang. Je bent actief geweest naast je studie en hebt ervaring met direct klantcontact. 

Het (Kwantitatief) Financieel Traineeship
Voor het (Kwantitatief) Financieel Traineeship zoeken we kandidaten die bijna zijn afgestudeerd of met een afgeronde WO Master. Je hebt een financiële of kwantitatieve studierichting, zoals Finance, Economie, Econometrie of Wiskunde en je bent actief geweest naast je studie. 

Bij beide traineeships kijken we vooral naar je persoonlijkheid. Heb jij lef? Houd je ervan om zelf aan het roer te staan en je eigen grenzen te verleggen? SNS Bank N.V. is op zoek naar talenten die stevig in hun schoenen staan en snel hèt verschil kunnen maken. 
In onze traineeships krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Je volgt een breed opleidingsprogramma en je wordt persoonlijk begeleid door een coach uit het hoger management van de bank. Je krijgt de vrijheid om zelf je opdrachten te kiezen bij diverse bedrijfsonderdelen en merken, zoals SNS, RegioBank, ASN Bank en BLG Wonen.

Tijdens de inhousedag vertellen je graag meer over SNS Bank N.V. en onze traineeships. Je krijgt de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met onze huidige trainees.  Er zal een manager uit de top 50 van SNS Bank N.V. langskomen om meer te vertellen over zijn/haar rol als mentor en mogelijke opdrachten. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.