12 APRIL 2017
Inhousedag
Op 12 April zal van Doorne exclusief voor de rechten talentpool een Inhousedag organiseren. Tijdens deze Inhousedag zal je kennismaken met van Doorne en meer te weten komen over mogelijkheden voor studenten. Lijkt je dit wat? Meld je dan snel aan! 

Van Doorne
Van Doorne, opgericht in 1930, is een onafhankelijk Nederlands kantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten, dat het topsegment van de zakelijke markt bedient. Van Doorne richt zich op een breed scala van rechtsgebieden en werkt voor Nederlandse en buitenlandse grote en middelgrote bedrijven, non-profit instellingen, (semi-)overheden en is tevens de Rijksadvocaat. Onze 160 advocaten, notarissen en fiscalisten  kenmerken zich door topkwaliteit, flexibiliteit, creativiteit, pragmatische en innovatieve aanpak en een betrokken visie op het bedrijf van haar cliënten. Van Doorne heeft vestigingen in Amsterdam en Londen en een jarenlange associatie met VanEps Kunneman VanDoorne op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Mogelijkheden voor studenten.
Om feeling te krijgen met de praktijk van een advocaten-, fiscalisten- of notariskantoor is het mogelijk om in de laatste fase van je studie bij Van Doorne gedurende twee maken een studentstage te lopen. In deze periode kom je in aanraking met de meest uiteenlopende facetten van werken op een kantoor als Van Doorne, zoals het bijwonen van gerechtelijke procedures en besprekingen met cliënten, het uitzoeken van juridische vraagstukken en het opstellen van processtukken. Van Doorne biedt daarnaast een selecte groep studenten de mogelijkheid om naast de studie als juridisch assistent werkzaam te zijn. Als juridisch assistent werk je twee dagen per week voor een periode van drie maanden bij een expertisegebied en verricht je verschillende juridische ondersteunende werkzaamheden.