01 MEI 2019
Ben jij op zoek naar een traineeship bij een internationale organisatie met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Kom dan eens kennismaken met Smurfit Kappa Benelux op 1 mei 2019 tijdens onze interactieve Inhousemiddag (13 – 17u)!
 
Smurfit Kappa Benelux
Smurfit Kappa is een van 's werelds meest toonaangevende producenten van op papier gebaseerde verpakkingen, met ongeveer 46.000 werknemers op circa 370 productielocaties in 35 landen en met een omzet van €8,6 miljard in 2017. Wij zijn gevestigd in 22 landen in Europa en 13 in Amerika. Binnen Smurfit Kappa Benelux werken er ongeveer 3.000 medewerkers op onze verschillende locaties. Het hoofdkantoor van de Benelux is gevestigd in Oosterhout (NB). Het tiental trainees, in verschillende fasen van hun traject, is verspreid over de Benelux.
 
Trainee bij Smurfit Kappa Benelux
Wij zijn op zoek naar 4 – 8 trainees in de richtingen Management, Operations & Supply Chain of Sales, die in de periode tussen juli en november 2019 willen starten met ons uitdagende traineeship. Het traineeship bestaat uit een tweejarig traject waarbij je iedere zes tot acht maanden een andere opdracht zult doen. Deze opdrachten vinden plaats op diverse locaties binnen Nederland en/of België. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en zul je samen met de andere trainees trainingen volgen en persoonlijk begeleid worden door een Talent Manager.

De Inhousedag
Tijdens de inhousedag nemen we je mee in de verrassende en innovatieve wereld van papier en karton tijdens een creatieve workshop over de ontwikkeling van een verpakking. Je zult hands-on ervaren wat erbij komt kijken om nieuwe product verpakkingen te ontwikkelen. Snel zal duidelijk worden dat het maken van een geschikte verpakking niet zo makkelijk is als dat het lijkt. In teams zullen jullie met deze kennis en het nodige gereedschap zelf een eigen innovatieve verpakking gaan ontwikkeling. Vervolgens zal ieder team het ontwerp pitchen, waarom juist deze in de schappen moet komen! 
Uiteraard gaan we ook een bezoek brengen aan een van onze productielocaties zodat je het proces van papier naar verpakking met eigen ogen kunt zien. Daarnaast zullen onze trainees jou uitgebreid vertellen over hun verschillende opdrachten en trainingen.


Over jou
Ben jij een master of bachelor student in de laatste fase van je studie met ambitie binnen Sales, Operations of Management? Heb jij de ambitie om je maximaal te ontwikkelen in ons traineeship door uitgedaagd te worden in diverse opdrachten en ambieer jij op termijn een leidinggevende positie? Dan kijken wij ernaar uit jou te ontmoeten op 1 mei 2019!
 
Kijk voor uitgebreide informatie over ons traineeship op
www.traineeshipbijsmurfitkappa.nl

Plaats: Oosterhout
Studierichting: (Technische) bedrijfskunde en Economie
Studiefase: HBO 4, Bachelor 3, (pre-) Master