09 MEI 2016
Na je studie meteen starten bij het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld, dat is nog eens een lekker begin van je carrière!

Schrijf je daarom nu in voor de Nestlé Young Talent Business Course van 9-11 mei 2016. De Nestlé Young Talent Business is de laatste ronde voor het Nestlé Young Talent Programme. In dit programma staan groeien en leren met de volle focus op jouw unieke persoon en talenten centraal.

De Nestlé Young Talent Business Course is een interactieve course, waar je samen met 23 andere studenten in 2,5 dag kan ervaren of Nestlé én het Young Talent Programme goed bij jou past. Daarnaast is het voor ons de ideale gelegenheid om jou persoonlijk te leren kennen.

Tijdens de Nestlé Young Talent Business Course ga je actief aan de slag met interessante praktijkcases, waarin je kunt laten zien wat jij in je mars hebt, zowel qua talent als persoonlijkheid. Ook kom je in aanraking met de drie commerciële disciplines van het Young Talent Programme: Marketing, Category Management en Sales.

De Nestlé Young Talent Business Course is een unieke ervaring en wellicht lucratief, want bij een succesvolle match tussen jou en Nestlé doen we je na de Business Course een contractaanbod voor een baan in het Young Talent Programme. In het Young Talent Programme krijg je de kans om je uiteindelijk te ontwikkelen tot commerciële top manager.


Ben jij commercieel ingesteld én wil jij je inzetten voor de samenlevingen waarin wij werkzaam zijn? Meld je dan voor 31 maart aan en wie weet ben jij één van onze nieuwe Young Talents!