13 MAART 2015

OC&C STRATEGY CONSULTANTS

OC&C Strategy Consultants is een internationaal strategisch adviesbureau dat topmanagement van vooraanstaande bedrijven adviseert. OC&C is begonnen in Europa, maar inmiddels hebben wij wereldwijd onze naam gevestigd met kantoren in het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Ons projectwerk is intensief en varieert van weken tot maanden. OC&C is in de meeste sectoren actief en heeft in Nederland veel expertise in private equity, FMCG, retail en transport & logistiek.

MAAK KENNIS MET ONS WERK

Tijdens de Strategy Course maak je op intensieve wijze kennis met strategy consulting. Na een presentatie over OC&C door één van de partners en een introductie door de cliënt, ga je met jouw projectteam aan de slag om advies te geven aan een snoepgoedfabrikant, een internationale marktleider die zijn positie op de Nederlandse markt wil verbeteren. Onder begeleiding van consultants structureer je de vraagstukken, formuleer je hypotheses en toets je deze met op feiten gebaseerde analyses. De uitdaging is groot, want aan het einde van de dag verwacht de cliënt een presentatie van jullie advies. Naast deze inhoudelijke uitdaging is er uitgebreid gelegenheid om met consultants van OC&C kennis te maken en te spreken over het vak van strategy consulting. Bovendien is er na afloop van de presentaties aan de cliënt een borrel en een diner.

AANMELDEN

Wil je de uitdaging van de Strategy Course aangaan? Meld je dan voor 3 maart aan door je motivatie, CV en cijferlijsten van de middelbare school en universiteit in te sturen via www.occstrategy.com/careers/events

Door gebruiker toegevoegde afbeelding