13 NOVEMBER 2019
Wil je ontdekken hoe je als consultant jouw talenten verder kunt ontwikkelen? En wil je weten of A.T. Kearney bij jou past? Dan is dit jouw kans!
Graag nodigen wij je uit om je in te schrijven voor onze driedaagse business course, de A.T. Kearney Strategy Challenge 2019, die plaatsvindt in november. Tijdens deze business course zul je samen met 23 andere topstudenten onder begeleiding van onze consultants werken aan een live case voor African Parks. Wij vinden het erg leuk dat we met je in contact zijn gekomen en nodigen je graag uit om te solliciteren voor onze business course.

De COO van African Parks, een NGO die zich in samenwerking met overheden en lokale communities inzet voor behoud van de natuur, heeft een strategisch vraagstuk aan ons voorgelegd dat hij graag opgelost ziet worden. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de toekomst van African Parks door jouw bevindingen aan de COO te presenteren.

Daarnaast is deelname aan de A.T. Kearney Strategy Challenge 2019 de uitgelezen mogelijkheid om onze collega’s in Amsterdam beter te leren kennen en om het werken als strategy consultant bij A.T. Kearney te ervaren. Kijk op onze Facebook voor meer informatie over ons werk, ons kantoor en onze consultants.
Wil jij deelnemen aan dit event? Meld je dan uiterlijk vóór 23 september aan via deze link. Hier vind je ook meer informatie over de business course en het aanmeldproces.
 
We zien je aanmelding graag tegemoet!
Met vriendelijke groet,  

Heleen Vlek – Recruitment Manager
Megan Hidden – Assistant Recruiter
Eef-Jan den Hartog - Manager
Claudia Zunnebeld – Associate