NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld. Dat draait natuurlijk niet vanzelf, daar komt veel bij kijken. Om dit te realiseren zijn we altijd op zoek naar talent, overal in de organisatie.

Misschien denk je bij NS in eerste instantie alleen aan treinen en stations. Maar er is zoveel meer dan dat. Bij een treinreis kom je veel afdelingen eigenlijk al tegen. Zo zit ‘IT’ zit in de Reisplanner app op je mobiel, maar ook bijvoorbeeld in de toegangspoortjes. Je abonnement is ‘Commercie’. De trein: een en al ‘Techniek’. En om financieel gezond te blijven is ‘Finance’ van cruciaal belang. Zoveel afdelingen, zoveel mogelijkheden.

Je carrière kun je bij ons dan ook niet van begin tot eind uitstippelen. We stimuleren je in je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij alles uit jezelf kunt halen. Met jouw vakkennis, ideeën en inzet kun jij bij NS anders denken en het verschil echt maken.

More infomation