Afstudeerstage - Internationaal veldonderzoek
Bilancio Budget | Afstudeerstage, B Management| Consultancy| S Overig| Financiële dienstverlening| Consultancy|

Internal Researcher

Company information

BilancioBudget is een snelgroeiende franchiseorganisatie in Nederland, gespecialiseerd in bewindvoering en budgetbeheer. We zetten ons in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) financiële problemen. Bewindvoering of beschermingsbewind is bedoeld voor mensen die door hun lichamelijke of geestelijke toestand tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om hun financiële belangen te behartigen. Op dit moment zijn er 21 vestigingen in Nederland en willen we kijken naar mogelijkheden om de formule internationaal te gaan exploiteren. Belangrijk is dat er in een land mogelijkheden zijn voor onze dienstverlening (bewindvoering) en er een bedrijfsmodel (zoals franchise) gerealiseerd kan worden.

Job information

Wij zijn op zoek naar een internal researcher, die binnen onze organisatie een volledig research project kan opzetten en af kan ronden met een consultancy report. Samen formuleren we een research question die gebaseerd moet zijn op de exploitatie wens van de organisatie en die aansluit op de eisen van je opleiding. De creatie van het design, de keuze voor de methode die je wilt toepassen, de strategie die je wilt gebruiken en het land waarop je je wilt oriënteren is volledig naar eigen wens samen te stellen. Het project wordt afgesloten met een door jou uitgewerkt consultancy report die je vervolgens presenteert aan de directie van de organisatie.

Job requirements

Talenkennis:
Nederlands en Engels zijn een vereiste, daarnaast is de talenkennis afhankelijk van de keuze van het land waarop jij je wilt orienteren;

Competenties:
Je hebt een proactieve houding, geen 9-5 mentaliteit, je bent flexibel, creatief en onderscheidend; Ervaring: Je hebt ervaring in het bedrijfsleven (bij voorkeur bij een franchiseformule)

What does your company?

Je bent 1 dag in de week aanwezig op het hoofdkantoor van de organisatie, in Putten, de andere dagen zijn naar eigen inzicht en wens in te vullen. Tijdens deze dag richten we ons vooral op alles aspecten van begeleiding, denk aan bijvoorbeeld brainstormsessies, reflectiesessies, hulp bij een obstakel (denk aan toegang krijgen). Op die manier kun je de andere dag(en) volledig focussen op het verder uitwerken van je opdracht.
-Je hebt Volledige vrijheid om je project zodanig in te vullen zoals jij dat wenst om je research question optimaal te kunnen beantwoorden zoals jij dat voor ogen hebt;
-Alle middelen die je nodig hebt tijdens je research project krijg je tot je beschikking (denk bijvoorbeeld ook aan reis- en verblijfkosten in het buitenland mocht dat nodig zijn).

Region

Location

  • Hoge Eng West 27 a, Putten