Content Creatie & Marketing

Company information

Storyteq is een video marketing bedrijf in Amsterdam. Wij maken van 1 video duizenden video's die automatisch aangepast worden aan de hand van data. We werken dagelijks met bedrijven zoals KLM, Heineken en het Rijksmuseum.

Job information

We zoeken een stagair(e) die meedraait in het marketing team. Je werkt werkt nauw samen met de Marketing Manager die jou begeleidt en alles leert over marketing en branding: SEO, SEA, Social Media, e-mail marketing en het inzetten van video. Jij houdt je vooral bezig met de creatie van content (video, blogs, mockups en designs) en wordt betrokken bij een aantal hele toffe campagnes.

Job requirements

We hebben jou veel te bieden qua kennis en ervaring en daarom zoeken we een stagair(e) die ontzettend leergierig is en vol enthousiasme zit. Een echte aanpakker die zodra er een nieuw idee is meteen aan de slag gaat. - Je kunt adobe CC dromen (Illustrator en Photoshop) - Je beschikt over video editing skills (After Effects) - Je hebt affiniteit met marketing en het schrijven van teksten - Je hebt kennis van social media en werkt zelfstandig - Je bent een teamplayer met een servicegerichte houding - Je hebt oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig en netjes

What does your company?

Wij bieden een hele toffe stage waarin je veel vrijheid krijgt om creatief te zijn en je eigen stempel op je werk te drukken. Je krijgt iedere dag een overheerlijke lunch en werkt in een jong team met veel gezelligheid, ping pong- en mario kart competities. Daarnaast krijg je een goede stagevergoeding en alle begeleiding die je nodig hebt met optie op een baan na de stageperiode.