LinQ - Stage Office Unit

Company information

LINQ is hét uitzendbureau voor flexibiliteit, diversiteit en de leukste studenten. Onze organisatie biedt voor elke student wat wils. Er is namelijk flexibel tot vast werk binnen de afdelingen hospitality, office, security en logistics. Elke afdeling heeft een eigen business unit manager en eigen relatiemanagers, wellicht jouw toekomstige collega’s!

Goede mensen kennen goede mensen en daarom maken wij gebruik van LINQERS. Dit zijn de schakels tussen LINQ en de student en zij voorzien hbo- en wo-studenten van de leukste werkzaamheden. Zij zijn actief in de grote studentensteden waar LINQERS de beste mensen scouten bij hun studie-, sport-, studentenvereniging of andere netwerken. Zo zorgen zij voor de werving van de beste studenten en helpen ze met het vullen van de planning. Jij zal met deze stage ook in nauw contact met hen staan.
 

Job information

Als stagiair(e) Office bij LINQ ondersteun je de Relatiemanager binnen de Office Niche. Binnen deze afdeling ligt de focus op inhoudelijke vaste bijbanen, startersfuncties en grote (administratieve) projecten.

Tijdens deze veelzijdige stage houd jij je onder andere bezig met administratieve werkzaamheden zoals de planning, verwerken van intakes en schrijven van vacatureteksten. Je schakelt daarbij met studenten, LINQERS en je collega’s op kantoor. Daarnaast ga je via zoekmachines op zoek naar de juiste kandidaten voor onze vacatures, voer je selectiegesprekken met studenten en zorg je ervoor dat hun inschrijving vervolgens compleet wordt gemaakt. Jij hebt dus een uiteenlopend takenpakket waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

Job requirements

  • Hbo-/wo-student;
  • 4-5 dagen per week beschikbaar;
  • Assertief, proactief, enthousiast, en zelfsturend;
  • Communicatief sterk en een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

What does your company?

Vrijheid, begeleiding, kennis van LinkedIn, werving en selectie, stagevergoeding tussen de 300-500 euro per maand (op fulltime basis)