SkyGeo - Sales & Business Development

Company information

SkyGeo is een 'space 2.0'-bedrijf: wij zijn gespecialiseerd in downstream Earth Observation (EO) toepassingen. SkyGeo maakt deel uit van een klein segment innovatieve technologie bedrijven die internationaal opereren en die met het gebruik van radarsatellietdata nieuwe toepassingen ontwikkelen; onze basisdienst bestaat uit het wereldwijd meten van bewegingen van het aardoppervlak. Deze techniek heet InSAR en is ontwikkeld, onder andere, aan de TU-Delft.

Wij zijn een ambitieus en gemotiveerd team dat enerzijds geavanceerde algoritmen en analyses ontwikkelen om millimeter precisiebewegingen te detecteren. Anderzijds werken wij met klanten en opdrachtgevers van verschillende civiele objecten om deze data toe passen in hun risk management en decision-making systems. Voorbeelden zijn gemeenten, beheerders van gas- en waterleidingen, rails, bruggen, wegen en opslagtanks, maar ook olie- en gaswinningsbedrijven.

Met InSAR monitoring geven we een near real-time inzicht in deformatie processen. Via ons online platform leveren we datadiensten en kunnen onze klanten de juiste beslissingen nemen. De gegevens die we verstrekken worden ook gebruikt ter ondersteuning van de implementatie van langjarige investerings- en beleidsplannen.

Door een start te maken met je stage bij SkyGeo, kom je te werken in een bedrijf met enthousiaste en getalenteerde collega’s in een innovatieve en jonge omgeving.

Ons hoofdkantoor is gelegen in centrum Delft waar je ook komt te werken. Daarnaast hebben we sales vestigingen in Houston en San Francisco.
 

Job information

Ons sales team is op zoek naar een student die interesse heeft in business-2-business sales en die voor minimaal 3 maanden meedenkt hoe SkyGeo het beste haar klanten kan bereiken. Je kan meekijken hoe evangelical sales werkt voor complexe en innovatieve technische diensten en bijdragen aan de sales strategie en externe communicatie . Dit alles met als doel om SkyGeo bij bestaande en nieuwe technisch onderlegde gebruikers top-of-mind te krijgen. Je bent onderdeel van het sales team, krijgt begeleiding van ervaren sales-professionals en hebt veel vrijheid in opstellen en uitvoeren van ideeën en plannen. Ook mag je meedraaien met accountmanagement ondersteunen bij sales support.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- Opstellen / bijdragen in sales executie plan;
- Vergroten exposure buitenlandse klanten;
- Sales organisatie en sales processemn;
- Identificeren repeat factoren en analyseren target clients;
- Verbeteren van customer interactie met actieplan;
- Verbeteren CRM systeem en bijdrage in requirements opstellen;

Job requirements

- Accuraat, communicatief sterk en assertief;
- Enthousiast, initiatiefrijk en gedreven;
- Commercieel, affiniteit met sales en klantgericht;
- Zelfstandig, ondernemend maar ook team player;
- Goede contactuele en communicatieve vaardigheden, overtuigend.

What does your company?

Veel vrijheid: werktijden, projecten, focus.

Divers en uitdagend klantbestand (internationaal, olie/gasmaatschappijen, netbeheerders, alle vormen van overheden, ingenieursbureaus).

Wetenschap in de praktijk, sterke band met TU Delft.

Werken in een wetenschappelijke omgeving in het historische centrum van Delft.

Ervaren begeleiders met verschillende achtergronden.

De stagevergoeding ligt rond de €350-400,- per maand. Dit is afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt.

Bij een succesvolle invulling van je stage zijn er voldoende andere doorgroei mogelijkheden binnen onze organisatie!