Voorspel energieverbruik met Big Energy Data
SunSolutions | Afstudeerstage, B IT| S Energie|

Company information

Zeer innovatief bedrijf gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken op het gebied van energie. Een klein team met gedreven en bevlogen professionals. Hart voor duurzaamheid en passie voor kwaliteit en schoonheid in software oplossingen. Als niche speler wordt met een paar specialisten grote bedrijven en instellingen in Nederland en België bediend en worden spraakmakende projecten uitgevoerd. Kijk op www.sunsolutions.nl

Job information

We zoeken een stagiair die onderzoekt wat de mogelijkheden zijn en als het haalbaar is de basis legt van de zelflerende energieverbruiksvoorspeller. Bij SunSolutions is data aanwezig van tienduizenden zakelijke aansluitingen over vele verbruiksjaren. Door inzet van machine learning technieken is het mogelijk hier zelflerende modellen voor te maken. Ons ideaal is het bouwen van een webtool dat voor iedere elektriciteit- en gasaansluiting in het land op elk moment van de dag vrij nauwkeurig het energieverbruik kan voorspellen. De beoogde stagiair staat aan de wieg van deze ontwikkeling en helpt met de machine learning technieken die hiervoor nodig zijn.

Job requirements

Analytisch; Mathematisch zeer vaardig met sterke affiniteit voor modelbouw, artificial intelligence en machine learning; Ervaring met machine learning technieken bij voorkeur met Microsoft Azure; Ervaring als gebruiker van complexe software; Bij voorkeur ook ervaring met (eenvoudige) software ontwikkeling; Teamplayer; Zelfstandig werkend.

What does your company?

Zeer relevante, spraakmakende opdracht. Veel vrijheid. Begeleiding door de beste professionals in hun vakgebied. Goede marktconforme stagevergoeding. Leuke en gezellige werkomgeving.

Region

Location

  • Nijmegen

Branch

Study

Months