AccountXperts
AccountXperts - Startersfunctie bedrijfeconomie/fiscaal recht

Study phase

WO Master, WO Afgestudeerd

Region

Limburg, Noord-Brabant

Days

3, 4, 5

Required languages

Dutch

Function

Accountancy, Finance

Industry

Accountancy

Months

4, 5, 6, 6+

Vergoeding

Onbekend

About us

AccountXperts een modern ondernemende en groeiende organisatie op het gebied van accountancy fiscaal loon en businessxperts. We zijn een kantoor dat voorop loopt in nieuwe digitale ontwikkelingen en vinden vaktechnische kennis een must om klanten goed te kunnen adviseren t.a.v. de groei van ondernemers/onderneming in het MKB en vinden belangrijk dat medewerkers mee kunnen denken in de koers van onze organisatie.

Job description

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van de financiële administratie het mede samenstellen van jaarrekeningen opstellen van
belastingaangiften. Tevens vinden het belangrijk dat je het vak tot accountant leert maar ook heb je de mogelijkheid om te werken aan innovaties en deze te implementeert in onze dagelijkse praktijk.

Requirements

Je hebt je opleiding (bijna) succesvol afgerond en bent op zoek naar een baan als beginnende accountant. AccountXperts is een mooie nieuwe uitdaging als je een teamplayer bent passie hebt voor de accountancy en je ondernemend en klantgericht bent.

Working conditions

AccountXperts kenmerkt zich als een organisatie met ambities en een professionele en informele werksfeer. Persoonlijke begeleiding en ondersteuning zien we als een vanzelfsprekendheid.

Apply