Arla Foods
Top
Arla Foods - Marketing Stage

Study phase

WO Bachelor 3, WO Pre-Master, WO Master

Region

Gelderland

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Communicatie, Marketing

Industry

Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Landbouw, Productie, Voedsel

Months

5, 6, 6+

About us


Arla Foods is een zuivelcoöperatie van Europese melkveehouders. Wij verkopen onze producten aan consumenten over de hele wereld. Met bijna 20.000 medewerkers in 30 landen wereldwijd zijn wij één van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld. In Nederland telt Arla Foods ruim 350 medewerkers en 2 eigen fabrieken.

Ons aanbod in zuivelproducten in Nederland is heel divers: van melk karnemelk en yoghurt tot en met kaas en boter. Deze producten verkopen wij onder sterke merken zoals Arla Melkunie Starbucks Breaker PROTEIN Castello Lurpak en Milk&:Fruit. Daarnaast leveren we zuivel voor huismerken.

Arla Foods is gelegen in Nijkerk. Nijkerk is met de trein vanaf Utrecht Centraal slechts 35 minuten vanaf het station. 

Job description

Als stagiair(e) krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan de activiteiten van het marketing team door middel van breed takenpakket. Denk hierbij aan het organiseren van evenementen, uitwerken en coördineren van (online) marketing campagnes, maar ook het actief meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten. Bij Arla krijg je verantwoordelijkheden, word je in het hele proces meegenomen en is jouw visie belangrijk. Jij bent de eerste die de nieuwe Breaker smaak of Starbucks variant proeft. En zeg nou zelf, hoe gaaf is het als je een verpakking die jij met externe bureaus hebt ontwikkeld uiteindelijk in de supermarkt ziet staan? Daarnaast kun je een ondersteunende rol hebben bij het uitvoeren van marktonderzoek en afhankelijk van je analytische vaardigheden kun je ook een belangrijke bijdrage leveren aan onze businessplannen.

Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig je taken uitvoert en actief de samenwerking opzoek met andere afdelingen zoals sales, customer marketing, product development. Hierbij word je vanzelfsprekend ondersteund door een van onze Brand Managers. Je zult in een team van marketeers, customer-marketeers, internationale managers en externe bureaus bouwen aan het succes van onze merken.

Requirements

Wij zijn voor al deze merken gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste marketing stagiaires die een WO-opleiding (> 3e jaars) in de richting van marketing of communicatie volgen. Voor deze stage zijn we op zoek naar iemand die 5 of 6 maanden beschikbaar is voor 4 of 5 dagen per week. Een stage bij Arla is een echte meewerkstage! Je bent zelfstandig proactief met oog voor detail inventief en creatief en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en bent communicatief sterk.

Working conditions

Wij bieden een uitdagende veelzijdige en verantwoordelijke stageplaats in onze organisatie waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast en ervaren team binnen een ondernemende open cultuur met korte lijnen.  

Arla Foods is gelegen in Nijkerk. Dit klinkt misschien ver weg, maar het is met de trein vanaf Utrecht Centraal slechts 35 minuten naar Nijkerk. Vanaf het station is het 5-10 minuten fietsen naar ons kantoor. Meerdere medewerkers van Arla Foods reizen dagelijks met de trein vanaf Utrecht en Amsterdam. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding van €650,- bruto.

Apply