Attendi Technology BV
Attendi Technology BV - Marketing stage bij snelgroeiende AI-startup

Study phase

WO Bachelor 3, WO Pre-Master, WO Master, WO Afgestudeerd

Region

Noord-Holland, Randstad

Days

4, 5

Required languages

Dutch

Function

Communicatie, Marketing

Industry

Information & Communication Technology (ICT), Marketing & communicatie, Overig, Zorg & Welzijn

Months

4, 5, 6

About us

Attendi is een AI-startup in actief in de gezondheidszorg. Bij Attendi gebruiken we het gesprek tussen een arts en een patiƫnt als bron van data. Op basis van Natural Language Processing analyseren we de inhoud van een consultatie en zetten we die data om in waardevolle registraties in het Elektronisch Patienten Dossier. Bij Attendi bestaan we inmiddels 2 jaar en we zijn inmiddels met 9 man personeel. Bij Attendi werken voornamelijk academisch afgestudeerde computer science/artificial intelligence specialisten. Daarnaast hebben wij in-house artsen.

Job description

Attendi is een snelgroeiende startup actief in de gezondheidszorg. Met behulp van AI dringen we de registratielast onder artsen terug. Attendi heeft nauwe samenwerkingen met het Erasmus MC en het UMCG. Op dit moment is er een sterke focus op de ontwikkeling van het product, maar als bedrijf gaan we een fase in dat we serieus aan de slag gaan met de bredere distributie van ons product. Voor onze doelgroep is AI veelal nieuw en soms best wel spannend. Als marketing stagaire bij Attendi ga je in nauwe samenwerking met het management werken aan het merk Attendi, de profilering van de producten, het bepalen en laten groeien van geschikte communicatiekanalen & het invulling geven aan content voor die kanalen.

Requirements

De sollicitant krijgt bij Attendi de kans om theoretische kennis vanuit de studie direct toe te passen in de praktijk in de volle breedte van het vak. In plaats van te werken aan een klein stukje van een grote marketing puzzel, leg je samen met het management de gehele puzzel. Dit brengt de verantwoordelijkheid met zich mee dat we niet alleen theoretisch beschrijven hoe iets kan gaan werken, maar dat we ook daadwerkelijk wat je bedenkt in de praktijk gaan brengen. Je zult als stagiaire gaan samenwerken met ambitieuze en maatschappelijk gemotiveerde data wetenschappers, ontwikkelaars & artsen. Marketing is binnen Attendi een discipline die op de kaart zal moeten worden gezet. Gezien de aard van de functie voorzien wij dat de volgende kwaliteiten goed van pas zullen komen:

Self-starter

Communicatief vaardig

Organisatorisch vermogen

Niet bang om fouten te maken

Gevoel voor branding & storytelling

Affiniteit met de gezondheidszorg

Affiniteit met data-science

Working conditions

De verantwoordelijkheid van de stagiaire is het formuleren & executeren van de branding, marketing & communicatiestrategie. De stagiaire zal als begeleider de CEO van het bedrijf krijgen die naast het opzetten van dit bedrijf 5 jaar ervaring heeft als internationaal product manager voor een Nederlandse multinational.

Aan het einde van de stage heeft de stagiaire een unieke ervaring waarin hij of zij van begin tot eind een bedrijf haar marketing fundament heeft gelegd. Op basis van deze ervaring kan de stagiaire of doorgroeien bij Attendi in een marketing rol of heeft de stagiaire een duidelijk beeld bij welk onderdeel van de marketing zijn of haar passie en vaardigheden liggen.

Apply