BUN
BUN - Stage/werkstudent Vastgoed

Study phase

WO Bachelor 3

Region

Flevoland

Days

1, 2, 3, 4, 5

Required languages

Dutch

Function

Administratief, Consultancy, Management, Projectmanagement, Strategie & planning

Industry

Architectuur & planning

Months

1, 2, 3, 4, 5, 6, 6+

About us

Over BUN

De exploitatie van supermarkten, projectontwikkeling en het beheren en renoveren van vastgoed. Dat is waar we goed in zijn bij BUN. En waar we ons dagelijks met groot enthousiasme voor inzetten. Op elk project dat we realiseren, willen we vol trots kunnen terugkijken. Hoe we dat bereiken? Door te gaan voor kwaliteit, te kiezen voor toekomstbestendige oplossingen en door altijd de klant centraal te stellen. Dankzij deze succesformule kon BUN van een melkwinkel uitgroeien tot de succesvolle onderneming die het nu is, met 21 supermarkten en meer dan 250 vastgoedobjecten door heel Nederland. We staan dicht bij de klant. Bewegen inventief met de markt mee. En weten: mensen maken het verschil!

Onze mensen en werkwijze

Bij BUN werken we in comapcte teams om zo projecten te aquireren en te realiseren. Hierbij werken wij intensief samen met elkaar op ons hoofdkantoor in Almere, maar ook met externe partijen zoals de Gemeente, externe beleggers en adviseurs. Onze directe werkwijze en snelheid maakt het verschil waardoor wij dagelijks de beste resultaten neerzetten. Daarbij zijn wij constant op zoek naar nieuw talent om onze ambities verder waar te maken. Wij zoeken enthousiaste studenten die wij kunnen introduceren in het vakgebied van projectontwikkeling, die het leuk vinden om direct verantwoordelijkheid te krijgen en hun kennis in de praktijk kunnen toepassen.

Job description

De stage of ‘bijbaan’ bij je studie is bedoeld om je als student, die affiniteit heeft met Vastgoed, een introductie te geven over wat er komt kijken bij het effectief managen en beheren van een vastgoedportefeuille. Daarbij zijn verschillende functies mogelijk, afhankelijk van je studie en voorkeuren.

Zo is het mogelijk om onderzoek te doen naar nieuwe locaties, daarbij ondersteun je het team met de nodige rapportages om nieuwe projecten en kansen aan te grijpen. Of bijvoorbeeld het effectief opzetten van een onderhoudsstructuur binnen de vastgoedafdeling.

Daarnaast is het mogelijk om je bezig te houden met het actief vermarkten en verhuren van woningen en winkels. Je ondersteunt het vastgoedteam in gesprekken met de potentiële huurders, de gemeente en de beleggers om zo het project tot een succes te brengen. Je wordt volledig begeleid door ons ervaren team van specialisten.

Wij zijn op zoek naar studenten die ook frisse inzichten brengen op onze afdeling en binnen lopende projecten. We stemmen de functie specifiek af op jouw voorkeuren en vaardigheden.

Requirements

Leergierig, ondernemende instelling, affiniteit met vastgoed. Het is mogelijk om vanaf 1 dag in de week mee te draaien, meer is zeker ook mogelijk. Bij voorkeur een studie in de richting van Bouwkunde of bedrijfskunde. Maar wij staan uiteraard open voor andere richtingen.

Working conditions

Wij bieden een interessante vergoeding voor studenten, afhankelijk van het aantal dagen dat we kunnen overeenkomen en je studiejaar. Daarbij is het mogelijk om door te groeien naar een volledige baan, met veel doorgroeimogelijkheden. We vergoeden indien nodig de reiskosten.

Apply