Capital Support
Capital Support - Data entry specialist

Region

Randstad

Study phase

WO Bachelor 1, WO Bachelor 2, WO Bachelor 3, WO Pre-Master, HBO Bachelor 1, HBO Bachelor 2, HBO Bachelor 3, HBO Bachelor 4

Days

4, 5

Months

6, 6+

Industry

Accountancy, Capitaalmarkt en privaat vermogen, Consultancy, Financieel & banken

Function

Accountancy, Administratief, Analist, Finance

About us

Capital Support is een multi-Family en Charity Office opgericht in 2005, maar door overgenomen activiteiten met een historie die teruggaat tot 1899. Ze begeleiden en ondersteunen cliënten op de gebieden (financiële) administratie, vermogensregie, bewind en executele, filantropie én private client services.

Job description

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die het leuk vind om bancaire gegevens te exporteren uit (diverse) portalen en te verwerken in excel. Onze kandidaat vind het leuk om cijfers over te nemen, deze wellicht te interpreteren en tot een rapportage te verwerken. Diverse data voorwerk kan tot het takenpakket behoren.

Requirements

Wij zoeken een kandidaat die zeer secuur, pro-actief en assertief is. Vanzelfsprekend affiniteit met cijfers heeft. Een team graag verder helpt en ondersteunt met cijfermatig voorwerk.

Working conditions

"Wij bieden het minimum jeugdloon. Op kantoor hebben wij diverse voorzieningen zoals koffie, thee, fruit. Ook hebben we wekelijks een teamborrel.

Wij bieden een onkostenvergoeding als tegemoetkoming in telefoonkosten.

Indien nodig vergoeden wij reiskosten."

  • Loon: minimum jeugdloon.

Apply